Mød Bøgh

Hej! Og fedt du kigger forbi. Mit navn er Maria Bøgh, jeg er cand.mag. i kommunikation og helt pjattet med historier. Derfor er storytelling hele omdrejningspunktet i min virksomhed.

.

min drivkraft er at løfte andre op

I flere år drømte jeg om at blive selvstændig, og endelig i september 17 tog jeg springet – efter to omgange stress overbeviste mig om at gå efter min drøm. Min drivkraft er at løfte andre op og hjælpe mine kunder med at eje deres historier og folde deres potentiale ud som farverige blomster. Det formåede jeg ikke som ansat, hvorfor min gnist langsomt døde ud, og livet som selvstændig kaldte intenst på mig.

.

Jeg tror på dine drømme

Drømme bor i os af en grund og bør tages dybt seriøst. En af mine super powers er, at jeg tror på dine drømme. Jeg er selv idealist og drømmer, har altid gået en snørklet vej, som andre ofte ikke forstod, men jeg har fulgt min indre stemme og mine værdier frem for alt, og sådan tror jeg, vi lykkes allerbedst. Derfor ønsker jeg at hjælpe dig, på dine præmisser, så du kan bygge dit unikke brand op og skubbe dit budskab ud over kanten. Verden har brug for lige præcis dét, du har på hjerte.

.

historier løber i blodet på mig

Siden jeg var barn, har jeg besøgt forskellige tidsaldre og det meste af verden gennem bøger samt skrevet mine egne historier. Min verden kredser om ord, fortællinger, formidling, branding og sociale medier. Altsammen noget jeg gerne vil dele med dig, så vi sammen styrker dit brand og din formidling og sender al din herlighed ud i verden. Vi har alle masser at fortælle, og det er netop din historie, der gør dig unik og får dig til at skille dig ud. Vi mennesker forstår verden gennem ord og historier, og jeg forsøger at eje min egen snørklede af slagsen i et håb om, at andre kan bruge den til noget.

.

MIN LIVSFILOSOFI – DU ER UNIK, gå din egen vej

Jeg har ofte følt mig forkert, fordi jeg ikke går den gængse vej, og i et forsøg på at passe ind overhørte jeg fuldstændig mig selv, gik ned med stress to gange og røg ud af dagpengesystemet. Vi er alle unikke og bør ikke sammenligne os med andre eller deres rejse. Lad os i stedet hylde vores forskelligheder og have mod til at være os selv og gå vores egen vej, for heri ligger vores allerstørste styrke.

Verden har brug for lige præcis dine gaver. Hav mod til at være dig og drive virksomhed på din måde, så er jeg overbevist om, du får allermest succes. Min livsfilosofi danner grundlag for min virksomhed, og det betyder:.

  • DU ER EKSPERTEN
    På dit liv og din virksomhed. Jeg kommer ikke og presser min løsning ned over hovedet på dig. Du har svarene i dig selv. Min fornemmeste opgave er at hjælpe dig med at forløse svarene og grave dit guld frem. Jeg fungerer som din sparringspartner, én du kan spille bolden op ad, som støtter dig i dit projekt og holder dig i hånden i den tid, du har brug for det.

..

GLÆDER mig til at møde dig

Hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte mig. Jeg elsker at møde nye mennesker, både online og IRL. Og jeg glæder mig til at tage dine drømme seriøst sammen med dig.

Alt det ordinære om mig finder du på LinkedIn

.

Vi tales / høres / skrives ved

De bedste hilsener
Maria Bøgh