Kunderne siger

“Jeg vil gerne anbefale Stories By Bøgh til andre efter at have deltaget i et gruppe-forløb om kunsten at kunne fortælle sin historie for den enkelte person og virksomhed. Maria er meget dygtig til at dele ud af det, der fungerer for hende og hjælpe vi andre til at finde vej.”

Merete Knudsen / REST

.

“Tak for din gennemgang af min hjemmeside. Det gav nogle gode og nemme bud på de småjusteringer, du synes, jeg skulle lave”

Tina M.-L. Campbell / Campbell.dk

.

“Har lige været til endnu et meget spændende og lærerigt event med Maria, og WOW hvor var det givende, rart. Gik derfra med meget mere, end da jeg kom. Tak til alle deltagende.”

Andreas / WUUF Hundecenter

.

“En absolut positiv oplevelse – nyttige tips og konstruktiv kritik til min hjemmeside – og et gennemført rart menneske!”

Helle Christiansen / sewu3d.com

 

“Jeg har brugt Maria ad flere omgange. Senest i mit forsøg på at udfordre mig selv og lave en julekalender. Hun har været en kæmpe hjælp, og ikke kun med det skrivetekniske. Maria hjalp mig med at finde frem til kernen i historien. Hvorfor skal den skrives? Hvad skal den fortælle? Det gav mig et helt nyt perspektiv, og fornyet energi til at komme videre.

Undervejs har jeg sendt små tekstbidder til hende, og hver gang er jeg blevet mødt med overvældende entusiasme, ærlighed og energi. Det er fuldstændig uvurderligt med sådan et fagligt relevant heppekor. Mine største anbefalinger af Maria til alle dine kommunikationsopgaver! Jeg vil i hvert fald fortsætte med at søge hjælp og sparring her.”

Monica / @badass.tech.woman

..

“I min hverdag som fotograf, møder jeg mange So-Me typer, men sjældent møder jeg en som Maria. Hun er så jordnær i hendes måde at tale og tænke på. Noget som bestemt blive bemærket, i en verden hvor, der er meget varm luft og ord uden indhold. Søger du en anderledes og nede på jorden tilgang til dine tekster, vil jeg anbefale du sender en brevdue i retning af Maria.”

Jeppe Mehlsen / Mit Perspektiv

.