Udtalelser

Under samtalen med Maria skabte hun et varmt og trygt rum, hvor jeg følte mig set og alt andet end ‘anderledes’. Derimod lyste hun på det i mig som er ressourcestærkt og som vil kunne være med til at bære mig igennem, når de gamle, stædige benspænd viser sig.

Jeg glæder mig meget til flere samtaler og til at mærke, hvor meget hendes mentoring gør af forskel på min videre færd.

LIVSMENTORING
Sofie

.

..

Maria var åben, omsorgsfuld og ærlig, hvilket gjorde det nemt og trygt for mig at dele mine udfordringer med hende. Det var særligt rørende for mig at se mig selv spejlet og mærke hvordan Maria formåede at skabe en sammenhæng og et overblik i mine egne rodede tanker.

Jeg gik fra vores samtale let i kroppen og med en enorm lyst til at skabe, med troen på at jeg kunne. Marias opsummering af vores samtale var omhyggelig, kærligt støttende og så gennemført at den rørte mig dybt da jeg læste den.

BUSINESSMENTORING
Linemarie / Omsorgsfuld Begyndelse

.

.

Super sjov anderledes workshop. Gav mig nogle gode refleksioner ift. om jeg klæder mig autentisk og som jeg har lyst til – uden udefra stimuli.  Og nogle tanker omkring HVAD min visuelle identitet er.

Virkelig interessant hvis du er i tvivl om hvem du er og om du klæder dig autentisk – og som du har lyst til. Det vil give dig nogle aha tanker er jeg ret sikker på! Det sætter virkelig nogle nye refleksioner i gang.

KLÆD DIG SOM DIT BRAND-WORKSHOP
Jean / Health Mentor

.

.

Maria har holdt en rigtig spændende og givende workshop. Den har sat store tanker i gang om vigtige temaer som personlig autenticitet og indre styrke – i god dialog med rare mennesker. 

Jeg har fået konkrete redskaber at arbejde videre med – både ift. mig selv og i professionel sammenhæng.

AUTENTISK PERSONLIG BRANDING-WORKSHOP
Camilla

.

.

Jeg kan virkelig anbefale Marias skriveværksted/arbejdsdag. Jeg kom derfra opløftet og mere klar på hvilken skrivestil jeg gerne vil have! Det havde jeg slet ikke overvejet før.

Maria kom også med feedback på en tekst jeg havde med, og det var skønt at få hendes professionelle øjne på det jeg havde skrevet. Jeg fik nogle ting med mig, jeg arbejder videre med samt et boost ift. at føle at det jeg havde lavet var “godt nok”.

Stemningen var afslappet og hyggelig og produktiv på samme tid hvilket var dejlig for min krøllede hjerne! Glæder mig til at komme på endnu en arbejdsdag!

SKRIVEVÆRKSTED – ARBEJDSDAG FOR KRØLLEDE HJERNER
Camille Rosamaj / Iværksætter

.

.

Jeg anbefaler på det varmeste Maria. Jeg manglede/mangler en stærkere fortælling som understøtter min kunst. Efter et par samtaler er der allerede noget vigtigt som former sig. TAK.

BUSINESSMENTORING
Lis / Kunstner

.

.

Jeg fik hjælp af Maria til at få skabt en rød tråd i al kommunikation og beskrivelse af min kunst – og hvad jeg vil med den. Jeg havde vist nok en lille skriveblokade, før jeg fik Marias støtte, og syntes at jeg fik redigeret mig selv ud af teksterne før jeg rigtig fik dem skrevet. Men det fik jeg lært.

I mit forløb gjorde vi det, at vores samtaler blev optaget – når vi aftalte det – og så fik jeg optagelserne tilsendt, så jeg havde en slags lydnoter, som jeg kunne gå ind og genopfriske samtalen ud fra. Det hjalp rigtig meget, fordi når man taler med Maria kommer tankerne til at vende rigtigt og tingene giver mening og så behøvede jeg ikke at bekymre mig om at komme til at glemme guldkorn, men bare være i det. Jeg fandt blandt andet ud af at jeg bare skulle fortælle på skrift, det samme, som jeg ville i tale.

Jeg fik også hjælp i form af, at Maria korrekturlæste mine tekster. Først hvor hun havde “leget med” teksten – dvs givet den overskrifter, fremhævet det vigtigste og poleret overfladen – senere, hvor hun bare kommenterede på, hvor jeg selv kunne gøre det. Det synes jeg var en dejlig blid måde at lære at have helikopter perspektivet på min tekst selv.

Maria har en helt særlig evne til at sætte sig ind i hvad det er man vil sige, også selvom man ikke får det skrevet så tydeligt, som det burde. Det tror jeg er nøglen til succes i vores samarbejde.

3 MÅNEDERS BUSINESSMENTORFORLØB
Monika / Billedkunstner

.

.

Jeg har brugt Maria ad flere omgange. Senest i mit forsøg på at udfordre mig selv og lave en julekalender. Hun har været en kæmpe hjælp, og ikke kun med det skrivetekniske.

Maria hjalp mig med at finde frem til kernen i historien. Hvorfor skal den skrives? Hvad skal den fortælle? Det gav mig et helt nyt perspektiv, og fornyet energi til at komme videre. Undervejs har jeg sendt små tekstbidder til hende, og hver gang er jeg blevet mødt med overvældende entusiasme, ærlighed og energi.

Det er fuldstændig uvurderligt med sådan et fagligt relevant heppekor. Mine største anbefalinger af Maria til alle dine kommunikationsopgaver! Jeg vil i hvert fald fortsætte med at søge hjælp og sparring her.

TEKST- OG IDÉSPARRING
Monica / @badass.tech.woman

.

.

Maria hjalp mig med at skære mit ansøgningsmateriale til, efter en lang ledighedsperiode. Det betød at jeg efter 3 uger blev kaldt til jobsamtale på et timelønnet job. I dag er jeg fastansat i virksomheden allerede 4 måneder efter.

JOBSØGNINGSFORLØB FOR KRØLLEDE HJERNER
Tine / Ferierådgiver

.

.

Jeg kan virkelig anbefale Marias arbejdsdage. Der er god energi til at sidde og arbejde og hun giver god hjælp undervejs.

SKRIVEVÆRKSTED – ARBEJDSDAG FOR KRØLLEDE HJERNER
Janni / Journalist og skrivecoach

.

.

Har lige været til endnu et meget spændende og lærerigt event med Maria, og WOW hvor var det givende, rart. Gik derfra med meget mere, end da jeg kom. Tak til alle deltagende.

STORYTELLING GRUPPEFORLØB
Andreas / WUUF Hundecenter

.

.

En absolut positiv oplevelse – nyttige tips og konstruktiv kritik til min hjemmeside – og et gennemført rart menneske!

HJEMMESIDEOPTIMERING
Helle Christiansen / sewu3d.com

.

.

Jeg tror at alle ville kunne have gavn af denne workshop, men især folk som har svært ved at mærke ind i sig selv og udtrykke sig selv til verden.

Maria er et frisk pust og man kan mærke hendes engagement hele vejen gennem skærmen. Hun er så skarp til personlig branding, og jeg synes hun er utroligt inspirerende!

Hvis du vil lære hvordan du bedre kan udtrykke dig selv og/eller dit brand gennem dit tøj, så er det er absolut en workshop du ikke vil gå glip af!

KLÆD DIG SOM DIT BRAND-WORKSHOP
Nathalie / Spirituel mindset mentor 

..

.

Jeg fik jobbet! Tuuuuuusind tak for al din hjælp, støtte og vejledning. Kunne ikke have gjort det uden dig.

Du har hjulpet mig med dels at træne i at tænke over mine styrker, formulere det og ikke mindst hvordan man vinkler en ansøgning.

JOBSØGNINGSFORLØB FOR KRØLLEDE HJERNER
Monika / Kirketjener

.

.

Et dejligt kreativt pust i den gængse hverdags praktikalitet vi mennesker ellers skal forholde os til det i det daglige.

”Hvad vil jeg bidrage med i verden” spurgte Maria os. Og det er godt at få sådanne dybe spørgsmål som får en til at gå i dybden og som kickstarter processen med at bevidstgjort og tydeliggjort vores formål her i verden.

Hvordan kan dette siges med en historie? Det brugte vi tid på at øve os på med den skrivestil vi nu selv fandt passede hver især. Kunsten at fortælle en historie er egentligt det det handler om. Og hvorfor? Blandt andet fordi det inviterer mennesker ind på en langt mere forbindende måde og kan perspektivere vigtige pointer langt bedre.

Hele emnet er så givende og inspirende og Maria er tydeligvis godt forberedt og har sørget for at der er materialer og opgaver der stimulerer kreativiteten.

Det kan varmt anbefales at deltage i workshop hos Maria hvis man har lyst til at få redskaber og inspiration til at blive skarpere på storytelling.

ARBEJDSDAG FOR KRØLLEDE HJERNER “STORYTELLING”
Carmen / Musikterapeut & Sangskriver

..

..

I min hverdag som fotograf, møder jeg mange SoMe typer, men sjældent møder jeg en som Maria. Hun er så jordnær i hendes måde at tale og tænke på. Noget som bestemt blive bemærket, i en verden hvor, der er meget varm luft og ord uden indhold.

Søger du en anderledes og nede på jorden tilgang til dine tekster, vil jeg anbefale du sender en brevdue i retning af Maria.

TEKSTFORFATNING OG -SPARRING
Jeppe Mehlsen / Mit Perspektiv
 
Lis / Kunstner .

.

.

Marias magiske workshop i autenticitet og personlig branding har givet mig roen i, at mine brandfarver er rigtige, og at jeg har den rette vej mod mit mål.

AUTENTISK PERSONLIG BRANDING-WORKSHOP
Tine / Formidler, selvstændig, popcornhjerne

.

.

Mødet med Maria var behageligt og i et stille og roligt tempo, hvilket passede mig fint. Maria var god til at stille spørgsmål. Vi kom bl.a. ind på min lidt specielle situation pt. med virksomhed og retning.

Efter samtalen fik jeg tænkt mere over en mulig retning for hvordan det eksempelvis kunne se ud, hvis jeg vil tilbyde undervisning. Hvilke temaer og værdier der kunne give mening at arbejde med.

LIVSMENTORING
Rasmus / Iværksætter

.

.

Jeg vil gerne anbefale Stories By Bøgh til andre efter at have deltaget i et gruppeforløb om kunsten at kunne fortælle sin historie for den enkelte person og virksomhed.

Maria er meget dygtig til at dele ud af det, der fungerer for hende og hjælpe vi andre til at finde vej.

STORYTELLING GRUPPEFORLØB
Merete Knudsen / REST

.
.

Tak for din gennemgang af min hjemmeside. Det gav nogle gode og nemme bud på de småjusteringer, du synes, jeg skulle lave.

HJEMMESIDEOPTIMERING
Tina M.-L. Campbell / Campbell.dk