Mediedeltagelser

.

Artikel i onlinemagasinet ‘Netværkeren’

I Netværkeren fortæller jeg om, hvordan networking er blevet en livsstil og rent faktisk har ændret mit liv. Jeg deler historien om, hvordan mit netværk Krøllede, kreative iværksætterhjerner opstod. Du kan også læse om mit opmuntrende møde med en 90 årig mand, som var en ivrig historiefortæller, på en bænk i Østre Anlæg.

Læs min historie her

.

.

Radio NORDJYSKE besøgte meetup

Hør, hvad flere af deltagerne fortæller om meetup og deres tilgang til kreativitet og iværksætteri. Jeg bliver også interviewet og fortæller om, hvordan meetup opstod som et resultat af ensomhed som selvstændig. Det var en kæmpe fornøjelse, da den rare radiovært besøgte meetup for Krøllede, kreative iværksætterhjerner en kold januarmorgen i 2020.

Lyt til podcastafsnittet MEETUP FOR IVÆRKSÆTTERGRUPPE MED KRØLLEDE HJERNER her

.

.

Gæst i podcasten ‘Shh, det taler vi ikke om!’

Stress har været en medvirkende årsag til, at jeg er endt som selvstændig. Af to omgange har jeg været ramt og synes bestemt ikke, det bør være så tabubetalgt, som det er, da det jo nærmest er en folkesygdom. Derfor taler jeg også gerne højt om det.

Lyt til afsnittet ER STRESS VIRKELIG STADIG TABU? her

.

.

Gæst i podcasten ‘find hverdagsmagien’

Vi taler om, hvad det egentlig vil sige at drømme stort. Om at bryde normen og gå sin egen vej i livet. Om at gøre op med det, man troede, man vidste. Og selvfølgelig om at være nysgerrig på dit eget liv, som overskriften så fint fortæller.

Lyt til afsnittet ER DU NYSGERRIG NOK PÅ DIT LIV? her

.

.