Krøllede, kreative iværksætterhjerner

Krøllede, kreative iværksætterhjerner

Åbent netværk for drømmere, skabere, idealister og idémennesker

Jeg skabte netværket, fordi jeg selv savnede flere kreative mennesker i mit liv, som kunne forstå min tossede hjerne, og som jeg kunne drømme stort sammen med, svæve oppe i skyerne og vende vilde idéer med. Jeg længtes efter plads til idealisme og et sted, hvor vi løfter hinanden op, kan være fuldstændig os selv, og ingen drømme er for store eller tossede. Åbenbart savnede mange andre præcis det samme, og det, der blot skulle have været en enkelt meetup, blev startskuddet på netværkert Krøllede, kreative iværksætterhjerner.

Du er hjertelig velkommen. Vi mødes – som udgangspunkt – 1. tirsdag hver måned til meetup på café Ulla Terkelsen London mellem kl. 10-13. Corona har dog spændt ben for den sædvanlige kontinuerlighed – hold dig orienteret i fb-gruppen Krøllede, kreative iværksætterhjerner. Det er gratis at deltage og åbent for alle. Mad/drikke er for egen regning.

Se billeder fra meetups nedenfor + på min fb-side

.

Sådan opstod netværket

Vi mødtes første gang til meetup i maj 2019. Jeg forventede et beskedent fremøde på max en håndfuld, men det væltede ind med mennesker, og der var vel 40-50 igennem på de tre timer, meetup’en varede. Halvanden måned inden, havde jeg oprettet et fb-event og delt det i mit netværk, ellers havde jeg ikke reklameret.

Energien var højspændt blandt den brogede skare af mennesker, hvoraf jeg selv kun kendte tre. Jeg erklærede første møde for en succes, og da mange udtrykte ønske om at mødes igen, besluttede jeg på stedet at holde meetups hver måned.

.

Meld dig ind i facebookgruppen

Du er hjertelig velkommen i gruppen på fb, hvor du kan holde dig opdateret på kommende events og “møde” andre ligesindede. Brug gruppen til at udvidede dit netværk, dele kreative tanker m.m. Find den her

Nedenfor ser du beskrivelsen af meetups fra fb-eventet:

“Savner du ligesindede, der tror på dine drømme? Nogen, der forstår dine skøre idéer? Nogen, der kan rumme din idealisme, og som hiver dig med op i skyerne? Mangler du flere kreative mennesker som dig selv i dit liv, som du kan dele dine skabelsestanker og kreative processer med? Så leder vi måske efter hinanden.

.
HVORFOR MEETUP FOR KREATIVE?

Jeg vil enormt gerne samle mennesker, som også føler sig misforstået og proppet ned i kasser, de ikke kan være i. Dem, med krøllede, kreative hjerner, som det konventionelle arbejdsmarked har svært ved at rumme, fordi vores idérigdomhed falder uden for enhver normal praksis. Os, som drømmer meget, og som samfundet har en tendens til at ville lægge låg på og ensrette, så vi ikke laver for meget ”ballade”. Os, der bliver kreativt udsultet af at skulle passe ind i 8-16-livet.

.

Hvis du vil være med til at sætte dig selv og andre mere fri, så er denne meetup måske noget for dig? Jeg ønsker at skabe plads i denne verden til, at vi kan være mere os selv, uanset om vi er farverige fastelavnsris, sortklædte fra top til tå eller noget helt tredje. Diversitet er fantastisk, så lad os slippe al vores herlighed løs og hylde det unikke, det mærkelige, det utraditionelle, det oprørske. Vil du være med til det? Med til at mødes om et stille oprør mod normer og traditioner?

.
VI HAR BRUG FOR LIGESINDEDE

Vi har brug for mennesker i vores liv, der forstår os. Mennesker, der løfter os op og får os til at føle os som de badasses, vi selvfølgelig er. Mennesker, vi kan være os selv sammen med, som kan rumme HELE os, ikke kun de pæne og polerede sider. Hvis du savner flere af den slags mennesker i dit liv, så duk op og sig hej til os andre, der også leder efter flere ligesindede.

.

LAD OS LØFTE HINANDEN OP

Lad os sammen drømme mere, skabe mere, glædes mere, hylde livet mere og være mere os selv. Lad os samles om et stille oprør, om kollektiv opbakning til at være dem, vi ønsker at være. Lad os samles på trods af forskelligheder, men forenet af ligheder, som vi ofte har flest af.

DER ER PLADS TIL LIGE NETOP DIG

Om du er 17 eller 70. Arbejder kreativt med dine hænder eller med dit hoved. Er stille, larmende eller midt imellem. Uanset om du lige er startet op som selvstændig, har været det i mange år, ikke har planer om at blive det eller bare ikke er nået dertil endnu, skal du være hjertelig velkommen. Jeg vil super gerne møde dig. En fremmed er jo blot en ven, vi endnu ikke har mødt. Og der er altid plads til en til.

.

Måske møder du soulmates, måske ikke, men det er altid interessant, hvad mødet med nye mennesker bringer med sig. Hvis du mærker, at denne meetup kalder på dig, så er det netop, fordi der her venter dig noget godt. Så duk endelig op og sig hej. Jeg tager godt imod dig og skal gøre mit bedste for at få dig til at føle dig velkommen. Mit eget netværk er blevet betydeligt udvidet ved blot at dukke op og tale med mennesker til netværksevents, og det er enormt givende, og hvem ved, hvilke rasende interessante bekendtskaber der venter dig derude?

.

HVEM ER JEG?

Mit navn er Maria Bøgh, og jeg står bag Stories by Bøgh. Jeg er tekstforfatter, storyteller og brandingkonsulent (plus en masse mere i støbeskeen) med hjemmekontor, og jeg har følt mig enormt ensom i mit selvstændige liv. Det fik mig til at lave et instgrampost om ensomhed, som gav så meget positiv respons, at tanken om at arrangere meetups, hvor vi kan møde hinanden, skabtes. For når jeg leder efter ligesindede, så findes der sikkert også andre derude, der leder efter folk som mig.

.

Jeg ønsker at skabe et netværk for kreative, hvor vi kan støtte hinanden og mødes med ligesindende. Selv savnede jeg at møde flere skøre, farverige, mærkelige, sjove, sære og skønne mennesker, som ikke prøver på at nedtone mig og putte mig ned i den konventionelle kasse, som jeg aldrig nogensinde kommer til at passe ned i. Måske har du det som mig?

.

Og bare rolig, jeg er sådan en introvert, sensitiv, stille og rolig person, så jeg larmer ikke en hel masse, men jeg har et oprør i mig, et oprør mod ensretning og manglende rummelighed i vores samfund til at være, præcis som vi har lyst til. Jeg er træt af at føle mig forkert, fordi jeg ikke passer ind i 8-16-lønmodtagerlivet og pænhedskulturen, og jeg er sikker på, der findes mange flere af min slags, som også savner opbakning til at vælge en anden livsstil, og som savner ligesindede at følges med på den snørklede vej. Er det måske dig?

.

LOKATIONEN

Vi mødes på café Ulla Terkelsen London til deres fabelagtige morgenbuffet. Altså, du kan også sagtens bare drikke kaffe med os. Om du kan være med i et kvarter eller alle fire timer er helt op til dig. Tag evt. dit arbejdsgrej med og vær til stede i selskabet, mens du arbejder på dit eget projekt. Ulla T er en af mine yndlingscaféer og et rigtig godt sted at arbejde. Atmosfæren er tyk af kreativitet og rummelighed, og sikkert derfor føler jeg mig altid hjemme her.

DET PRAKTISKE

Meld dig meget gerne til her i eventet, så jeg får en idé om, hvor mange vi bliver. Du kan også sagtens dukke uanmeldt op, hvis du er mere den type. Og du dumper bare ind, når du har lyst mellem 10 og 13. Det koster ikke noget at deltage, men du køber selv din mad/drikkevarer på caféen.

.

Tag meget gerne nogle af dine kreationer med – eller noget andet, der afspejler, hvad du arbejder med – så vi andre kan beundre det, og lad os endelig hjælpe hinanden med at sprede ordet om al den kreative aktivitet, der foregår i Nordjylland.

.

*Bemærk*
Jeg tager lidt billeder undervejs, som jeg deler på min virksomheds instagram, facebook- og hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at komme med på dem, hiv endelig fat i mig, når du kommer. Billederne er blot for at vise, hvad der sker i min virksomhed.

.

Jeg glæder mig super meget til at møde dig og til at dele idéer, drømme, kreative tanker, og hvad der ellers falder os ind. Spred endelig budskabet og inviter folk i eventet.

.

Mvh Maria Bøgh / Stories by Bøgh”

..

Hjerneplakaten

Designet af Anne Sauer / Corpus Humorous www.annesauer.com
Sponsoreret af Iværksætteruddannelsen
.

.

.
Udtalelser fra nogle af deltagerne

Hvorfor deltager du i meetups, og hvad får dig til at komme igen?

  • Jeg føler mig hjemme her som iværksætter. Her er mange, som forstår mange af de situationer, jeg befinder mig i som iværksætter. Støtte til hinanden, dele idéer og få ærlig feedback betyder rigtig meget for mig.
  • For at suge en masse energi fra alle de spændende, gode, glade og kreative mennesker, der ellers kommer.
  • Det er første gang, jeg er med, men jeg oplever eventet som en fantastisk mulighed for at møde ligesindede og blive inspireret af hinandens historier.
  • Jeg er ekstra glad og bliver fyldt på, når jeg møder nye mennesker med forskellige baggrunde. Det giver nye idéer til at kreere nye designs.
    .