Hvem henvender jeg mig til?

Hvem henvender jeg mig til?

Dig, der går en anden vej end gennemsnittet 
 • Du tør stikke ud og gå din egen vej
 • Du ønsker et alternativ til one size fits all
 • Du vil gerne eje din formidlingsstil
 • Du kan lide skræddersyede løsninger, hvor du får hjælp baseret på, hvad DU gerne vil – ikke på, hvad jeg tror, du har brug for
 • Du ønsker at indgå i et ærligt samarbejde, der bygger på autenticitet og plads til at være hele mennesker – jeg dukker nemlig altid op som mig, derfor kan du også bare være dig
 • Måske er du sensitiv og kreativ (ligesom mig) og ønsker at drive virksomhed på din måde
 • Du ønsker et arbejdsliv, hvor der er plads til DIG og dine særlige evner og gaver
 • Du kender givetvis til at føle dig forkert
 • Du passer sikkert heller ikke ned i samfundets normale kasser
 • Du er træt af at give køb på dig selv i et forsøg på at passe ind
 • Du kan lide en dialogbaseret tilgang, som giver os plads til at være hele mennesker
 • Du er klar til at gøre tingene på din måde

.

Stories by Bøgh er skabt på grundlaget MERE PLADS TIL AT VÆRE HELE MENNESKER OG VÆRE DEM, VI ER

.

Hvorfor står netop denne målgruppe mit hjerte nær?

Fordi det er dem, jeg hjælper bedst. Fordi jeg forstår. Dig, der er kreativ, sensitiv, intuitiv og ikke passer ned i denne verdens kasser. Jeg ønsker at hjælpe dig på dine præmisser. Du er fuldstændig rigtig.

Jeg ved, hvordan det er at føle sig forkert i denne verden og mener, der bør være langt mere plads til at være dem, vi er. Jeg rejser selv mod strømmen og ved, hvor ensomt og frustrerende det kan være. Jeg er også kreativ, sensitiv og intuitiv, hvilket jeg endelig har lært at se som en styrke i en verden, der primært er det modsastte. Jeg mærker meget, der foregår mellem linjerne, de fine detajler og energien omkring en person, hvilket hjælper mig i mit arbejde med at grave mine kunders guld frem og sætte spot på deres helt særlige potentiale og formidlingsevner.  Jeg ikke blot ser og hører, men mærker andre mennesker.

Ofte forstod mine omgivelser ikke min snørklede vej. Jeg følte mig forkert, uden for, og som om jeg aldrig rigtig passede ind. Alligevel kunne jeg ikke andet end at følge mine egne værdier. Hele min opvækst foregik i kristne sekter; fritid, skoletid og familieliv. Det gør, at jeg i dag er meget opmærksom på ikke at tænke sort/hvid, ikke putte folk i kasser og afholder mig fra at tro, jeg kender sandhedEN.

Jeg praktiserer åbenhed, nysgerrighed på andres perspektiv, livsvalg og betrager os alle som kloge, selvstændigt tænkende væsener, der er eksperter på vores eget liv. Du kan læse mere om, hvordan min opvækst har formet mig, og hvordan den ligger til grund for min virksomheds fundament i mit blogindlæg Min egen historie er ret fucked up  

.

Skal vi tage en snak?

Du er velkommen til at ringe/skrive til mig på m@storiesbybogh.dk eller tlf. 61 46 97 01
Eller kontakte mig på facebook eller instagram.

Jeg tilbyder en gratis afklaringssamtale på 30 min., så vi begge kan vurdere, om vi er et match. Samtalen kan foregå over telefon/videoopkald/fysisk møde afhængig af, hvad du foretrækker. 

.

Foto: Jeppe Mehlsen / Mit Perspektiv