Hvem henvender jeg mig til?

Hvem henvender jeg mig til?

Dig, der går en anden vej end gennemsnittet 
 • Du ønsker et alternativ til one size fits all
 • Du tør stikke ud og gå din egen vej
 • Du ønsker at kommunikere på din måde
 • Du kan lide skræddersyede løsninger, hvor du får hjælp baseret på, hvad DU gerne vil – ikke på, hvad jeg tror, du har brug for
 • Du ønsker at indgå i et ærligt samarbejde, der bygger på autenticitet og plads til at være hele mennesker – jeg dukker nemlig altid op som mig, derfor kan du også bare være dig
 • Måske er du sensitiv og kreativ (ligesom mig) og ønsker at drive virksomhed på din måde
 • Du ønsker et arbejdsliv, hvor der er plads til DIG og dine særlige evner og gaver
 • Du kender givetvis til at føle dig forkert
 • Du passer sikkert heller ikke ned i samfundets normale kasser
 • Du er træt af at give køb på dig selv i et forsøg på at passe ind
 • Du kan lide en dialogbaseret tilgang, som giver os plads til at være hele mennesker
 • Du er klar til at gøre tingene på din måde

.

Stories by Bøgh er skabt på grundlaget MERE PLADS TIL AT VÆRE HELE MENNESKER
Jeg ved, hvordan det er at føle sig forkert i denne verden og mener, der bør være langt mere plads til at være dem, vi er.

 

.

Lidt om denne kreative, sensitive sjæl

Jeg er selv meget kreativ, enormt sensitiv og intuitiv, hvilket jeg ser som en styrke i en verden, der primært er det modsastte. Jeg mærker meget, der foregår mellem linjerne, de fine detajler og energien omkring en person, og det hjælper mig i mit arbejde med at grave mine kunders guld frem og sætte spot på deres helt særlige potentiale og formidlingsevner. Jeg ikke blot ser og hører, men mærker andre mennesker.

Jeg har gået den snørklede vej, som andre ofte ikke forstod. Følt mig forkert, uden for, og som om jeg aldrig rigtig passede ind – men alligevel fyldte mine egne værdier mest. Hele min opvækst foregik i kristne sekter; fritid, skoletid og familieliv. Det gør, at jeg i dag er meget opmærksom på ikke at tænke sort/hvid, ikke putte folk i kasser og afholder mig fra at tro, jeg kender sandhedEN. Jeg praktiserer åbenhed, nysgerrighed på andres perspektiv, livsvalg og betrager os alle som kloge, selvstændigt tænkende væsener.

Du kan læse mere om, hvordan min opvækst har formet mig, og hvordan den ligger til grund for min virksomheds fundament i blogindlægget Min egen historie er ret fucked up  

.

Skal vi tage en snak?

Du er velkommen til at ringe/skrive til mig på m@storiesbybogh.dk eller tlf. 61 46 97 01
Eller kontakte mig på facebook eller instagram.

Jeg tilbyder en gratis afklarende samtale på 30 min., så vi begge kan vurdere, om vi er et match. Samtalen kan foregå over telefon/videoopkald/fysisk møde afhængig af, hvad du foretrækker. 

.

Foto: Jeppe Mehlsen / Mit Perspektiv