1 times businesssparring

.

Opnå mere klarhed og ro i maven på 1 time

Men hvordan dog det?

Jo, jeg, kommer ikke med mine løsninger, men guider dig frem til dine egne. Dem, der føles rigtige i maven for dig. Jeg bruger mine mentorgreb, som åbner samtalen op og får dig til at reflektere. Vi går på nysgerrig opdagelse sammen, og jeg guider dig frem til de løsninger, der føles rigtige for dig. Vi runder samtalen af med en opsummering, så du husker de vigtigste pointer fra sessionen.

.

Få sparring på det, der fylder hos dig lige nu

Businesssparring er for dig, der:

 • Har din egen virksomhed
 • Driver den fra hjertet mere end fra hovedet – eller ønsker at gøre det
 • Mangler en at vende en ny idé med og/eller udfolde den med
 • Sidder med en konkret udfordring i din business, du ønsker sparring på og mere klarhed over
 • Står ved en skillevej og ønsker at vende dine muligheder og mangler en, der kan hjælpe dig med at blive mere klar på, hvad DU egentlig selv ønsker

Du kan ‘pick my brain’, som man siger, alt, hvad du har lyst til i en time.

.

Hvad kan du få konkret sparring på?

 • Dine sociale medie-opslag: Hvordan trækker du dine budskaber tydeligere frem? Skrive fængende overskrifter? Skaber mere blikfang/kontinuitet/genkendelighed?
 • Din hjemmeside: Overordnet. Hænger det hele godt sammen? Forstår man, hvad du tilbyder? Er den nem at finde rundt på?  
 • Hjemmesidetekster: Skinner dine budskaber tydeligt igennem? Er der overblik? Fanger du læseren med sigende overskrifter? Flyder sproget? Er ordlyden, som du ønsker dem? Skaber du de følelser, du stræber efter? (Vi arbejder med en eller flere af dine hjemmesidetekster, afhængig af hvor lange der er, og hvor meget du ønsker at gå i dybden)
 • En bochure
 • Et kundetilbud
 • Din blog
 • ‘Tone of voice’: Er der er kontinuitet på tværs af dine kanaler? Skaber du genkendelighed ift. dit brand og din personlige stil?
 • En idé: Vi udfolder idéen, potentialet og taler om dine muligheder, og hvad du ønsker, den skal bidrage med 
 • Find selv på flere

.

Pris

1 times businesssparring koster 1200 kr. + moms

Når du booker sessionen, sender jeg dig en faktura, som skal være betalt inden din businesssparring afholdes. I prisen er inkluderet, at jeg forbereder mig inden sessionen ved. f.eks. at kigge din hjemmeside eller dine sociale medie-kanaler igennem, hvis det er det, du ønsker sparring på, og efterfølgende er du velkommen til at skrive til mig med spørgsmål, hvis noget dukker op efter sessionen. 

.

gratis prøvesession

Du er velkomme til at benytte dig af mit tilbud om en gratis prøvesession på 30 min., inden du investerer i businesssparring. Så kan du lige se mig og mine metoder an først og vurdere, om det er noget for dig.

.

Book din businesssparring

Du booker en tid til businesssparring ved at skrive til mig på mail m@storiesbybogh.dk eller en sms på 61 46 97 01. Så finder vi et tidspunkt, der passer dig. Jeg har både tider i løbet af dagen og om aftenen. Foreslå gerne et par tidspunkter, du kan, når du skriver til mig, så vender jeg tilbage.

.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at skabe mere klarsyn og ro i sindet.

Kh. Maria Bøgh
Livs- og businessmentor for krøllede hjerner

.

Læs om, hvem jeg er, på siden Mød Bøgh eller mere om min virksomhed Stories by Bøgh

.