Om Stories by Bøgh

Om Stories by Bøgh

Grundlagt, ejes og drives af Maria Bøgh

.

INGEN ER DIG, OG DET ER DIN STYRKE

Det mantra bygger Stories by Bøgh på. Du er unik, og når du hylder alt, du har at byde på, og gør tingene på din måde, skiller du dig automatisk ud fra mængden og tiltrækker nemmere de rette kunder. Stories by Bøgh er sat i verden for at hjælpe dig med at grave dit guld frem og styrke dit brand og din kommunikation, så du tiltrækker de kunder, der vil elske at få din hjælp.

.

Historier brænder sig fast i vores hukommelse

De bærende vægge i Stories by Bøgh består af stakke af bøger. Min fascination af historier stammer helt tilbage til barndommen, og jeg har altid slugt masser af bøger. Historier brænder sig bedre fast i vores hukommelse, og når du fortæller historier om dig og din virksomhed, hjælper du dine kunder med at huske dig. Derfor er de et effektivt redskab i din brandingstrategi.

.

Alle bærer på en rygsæk fuld af historier

Og den gør dig helt speciel, for ingen har en rygsæk magen til din. Det samme gælder din virksomhed. Ingen har præcis samme historie. Del ud af dine historier, af dig selv og dine guldkorn, luk folk ind bag forhænget i din virksomhed, vær gennemsigtig, og du er godt i gang med at fortælle dig til et stærkt brand, som folk kan have tillid til.

.

Vær autentisk og brænd igennem

Jeg ønsker at ruske op i mainstream formidling. Gør det sjovt, fortællende, underholdende, oplysende, anderledes og inspirerende. Så længe du er autentisk og lader din passion skinne igennem, skal du nok bibeholde din troværdighed. Vær endelig bare dig selv, og sæt dit personlige præg på din kommunikation. Dét husker og værdsætter dine (potentielle) kunder bedre end pæne standardtekster og korrekte vendinger.  

.

Du er eksperten på din virksomhed

Stories by Bøgh hjælper dig på dine præmisser. Jeg fungerer blot som guldgraverhjælp og forløsningspartner. Min fornemmeste opgave er at tilpasse mig din stil. Det gør jeg ved at lære dig og din virksomhed godt at kende. Du er eksperten på dig selv – jeg hjælper blot med at finde ud af, hvordan du kan fortælle verden om, hvor fantastisk du er, og hvilken forskel du kan gøre for dine kunder.

.

Disse overbevisninger bygger Stories by Bøgh på

Mine personlige overbevisninger følger med mig ind i min virksomhed og er helt grundlæggende for, hvordan jeg tilgår mit arbejde.

LOVEN OM TILTRÆKNING
Du får mere af det, du fokuserer på. Hold fokus på det positive i dit liv, og du får øje på endnu mere positivt. Vi skaber vores egen virkelighed. Mindset er altafgørende for, hvordan vi former vores liv, og vi har magten til at ændre det ved at ændre fokus.

SANDHEDEN ER RELATIV
Der findes ikke én objektiv sandhed. Vi skaber vores egen, og min sandhed er ikke mere rigtig end din. Det handler om overbevisning. Netop derfor er det vigtigt for mig at lære dig at kende, så jeg kan tilpasse mig din stil.

VI ER ALLE LIGE MEGET VÆRD
En chef er i mine øjne ikke mere værd end en rengøringsassistent. Vi bidrager alle til det store billede, og uden hinanden ville verden ikke hænge sammen. Alle har lige meget krav på respekt og anerkendelse.

..

Grundlagt 2017 og altid i udvikling

Stories by Bøgh har eksisteret siden september 2017 – sådan rigtigt med CVR. Virksomheden har længe eksisteret i mine tanker og drømme, hvor jeg gennem flere år udviklede på den, før jeg for alvor tog springet. Udviklingen fortsætter stadig, da jeg selv konstant er i forandring og altid på jagt efter forbedringer og nye muligheder.