Om Stories by Bøgh

Om Stories by Bøgh

Stories by Bøgh er sat i verden for at hjælpe dig med at grave dit guld frem, styrke dit brand og formidle dine gode historier, så du tiltrækker de kunder, der vil elske at få din hjælp. Omdrejningspunktet er branding, storytelling og formidling. Du kan læse om min kernemålgruppe på siden hvem henvender jeg mig til? og danne dig et overblik over produkter på siden overblik

Grundlagt, ejes og drives af Maria Bøgh

.

Du er eksperten på din virksomhed

Stories by Bøgh hjælper dig på dine præmisser. Jeg fungerer blot som guldgraverhjælp og forløsningspartner. Min fornemmeste opgave er at tilpasse mig din stil. Det gør jeg ved at lære dig og din virksomhed godt at kende. Du er eksperten på dig selv – jeg hjælper blot med at finde ud af, hvordan du kan fortælle verden om, hvor fantastisk du er, og hvilken forskel du kan gøre for dine kunder.

Læs om min dialogbaserede tilgang

.

Vær autentisk og brænd igennem

Jeg ønsker at ruske op i mainstream formidling. Gør det sjovt, fortællende, underholdende, oplysende, anderledes og inspirerende. Så længe du er autentisk og lader din passion skinne igennem, skal du nok bibeholde din troværdighed. Vær endelig bare dig selv, og sæt dit personlige præg på din formidling. Dét husker og værdsætter dine (potentielle) kunder bedre end pæne standardtekster og korrekte vendinger.  

.

skil dig ud ved at være dig selv

Ingen i hele verden er præcis som dig eller kan skabe det, du skaber, på din måde. Du er unik, og når du hylder alt, du har at byde på, og gør tingene på din måde, skiller du dig automatisk ud fra mængden og tiltrækker nemmere de rette kunder. Det mindset bygger Stories by Bøgh på.

.

Fortæl dig til et stærkt brand

Du bærer på en rygsæk fuld af historier, og den gør dig helt speciel, for ingen har en rygsæk magen til din. Det samme gælder din virksomhed. Del ud af dine historier, af dig selv, lad folk lære dig at kende, del dine guldkorn, træk forhænget til din virksomhed til side, vær gennemsigtig, og du er godt i gang med at fortælle dig til et stærkt brand, som folk kan have tillid til.

.

Historier brænder sig fast i kundernes hukommelse

Når du fortæller historier om dig og din virksomhed, hjælper du dine kunder med at huske dig. Storytelling er derfor et af det mest effektive brandingredskaber, der findes. Det skaber genkendelighed og troværdighed.

.

SANDHEDEN ER RELATIV

Mit udgangspunkt er: Der findes ikke én objektiv sandhed. Vi skaber vores egen, og min sandhed er ikke mere rigtig end din. Det handler om overbevisning. Netop derfor er det vigtigt for mig at lære dig at kende, så jeg kan tilpasse mig din stil og hjælpe dig på dine præmisser. Af samme årsag kommer jeg heller ikke og putter mine løsninger ned over hovedet på dig. Vi finder dem sammen.

.

VI ER ALLE LIGE MEGET VÆRD

En chef er i mine øjne ikke mere værd end en rengøringsassistent. Vi bidrager alle til det store billede, og uden hinanden ville verden ikke hænge sammen. Alle har lige meget krav på respekt og anerkendelse. Jeg tilgår altså mit arbejde med et anerkendende og nysgerrigt mindset, hvor jeg først og fremmest forsøger at forstå og møder dig som en ligeværdig.

..

Grundlagt 2017 og altid i udvikling

Stories by Bøgh fik CVR i september 2017. Der er sket meget siden, og udviklingen fortsætter stadig. Jeg er selv konstant i forandring, altid på jagt efter forbedringer og nye muligheder. Det smitter selvfølgelig af på min virksomhed, som jeg løbende udvikler på.

.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål, ønsker at høre mere eller få tilsendt et tilbud.