Storytelling

Storytelling

Storytelling er det mest effektive brandingredskab

Du connecter bedre med dine kunder. Du skiller dig automatisk ud. Du gør formidling sjovere. Du skaber et brand med personlighed. Du fortæller dig ind i hukommelsen på andre mennesker m.m. Og det er præcis, hvad jeg hjælper dig med at gøre brug af. 

.

Vi er alle historiefortællere af natur

Selvom storytelling er in, er det alt andet end nyt. Mennesker har alle dage fortalt historier. Det ligger helt naturligt i os, og vi gør det uden at tænke over det. Storytelling som markedsførings- og brandingbegreb fremstilles lidt som noget, der er svært, en kunstart, der ikke er alle forundt. Det er måske, fordi vi aflærer historiefortællingens kunst og bliver fremmedgjorde for det. Og det er netop dine helt naturlige evner til at fortælle historier, jeg gerne vil hjælpe dig med at genfinde og praktisere i din virksomhed.     

.

Historier er ren magi, og din er ingen undtagelse

Hvad er det, historier kan? Og hvorfor er de sådan et fantastisk brandingredskab?

  • Vi mennesker forstår verden gennem historier
  • Vi husker gennem historier 
  • Vi connecter gemmen dem
  • Når du bruger storytelling i din virksomhed, hjælper du dine kunder og potentielle kunder med at huske dig
  • Du skiller dig automatisk ud, da ingen har de samme historier som dig
  • Du skaber tillid, da du gennem historier lader andre lære dig at kende. Og vi handler hos dem, vi har tillid til og kan spejle os i
  • Historier taler til vores følelser og hjælper dig med at skabe en dybere connection mellem dig og dine kunder, hvilket giver grobund for et godt og tillidsfuld samarbejde
  • Dine budskaber når bredere ud, når du pakker dem pænt ind i historier, og bliver nemmere at fordøje. Vi gider ikke blive solgt til, men vi vil gerne høre en god historie

..og jeg kunne blive ved, for storytelling er virkelig en skønt redskab.

.

Hvad hjælper jeg dig helt konkret med?

At finde dine historier, folde dem ud og sende dem ud i verden, så du herigennem styrker dit brand og connecter bedre med dine kunder. Der er intet hokus pokus over storytelling. Det ligger naturligt i os alle, hvorfor det netop også virker. 

Jeg hjælper dig med at fortælle historier på DIN måde, så det fungerer for dig og passer til dit brand. Det er ikke one size fits all eller quick fix. Jeg bruger tid på at lære dig, din virksomhed og dit brand at kende, og vi taler om, hvad du ønsker at opnå, hvorfor og hvordan. Du kan få hjælp til historiefortælling på sociale medier, din hjemmeside, din blog, blot til dig selv som ramme for din virksomhed og dit brand, eller hvad du nu har af behov. 

.

Afklaringssamtale

Du er hjertelig velkommen til at kontake mig, så får vi en snak om, hvad du konkret har brug for. Jeg tilbyder altid en gratis forsamtale., hvor vi begge kan vurdere, om vi synes, samarbejdet er en god idé.

Du kan læse mere om, hvem jeg er på siden Mød Bøgh

Eller læse om værdierne, som Stories by Bøgh er bygget op på

.

Historier flyder i blodet på mig og jeg har selv bygget mit brand på historier

Jeg har rejst verden rundt gennem bøger og skrevet mine egne historier, ligeså længe jeg kan huske. Det glæder mit storytellerhjerte, når jeg sammen med mine kunder får lov til at grave deres historier frem, hjælpe med at folde dem ud og sende dem ud i verden. Det er en smuk rejse at betragte, hvordan deres brand over tid bygger sig op omkring dem og begynder at blomstre. Det er en god fortælling i sig selv. Jeg har selv været på denne rejse i min egen virksomhed og lært i praksis, hvilket jeg glæder mig til at give videre til dig.    

.

Foto: Trine Dalsgaard