Få sat ord på

Få sat ord på

  • Dine værdier
  • Din vision / mission
  • Dit brand
  • Dit nye projekt
  • Dig selv / din virksomhed f.eks. til din hjemmesides om-side
  • Din bio til sociale medier
  • Find selv på mere…

.

FREMSTÅ LIGESÅ PROFESSIONEL, SOM DU SELVFØLGELIG ER

Dine tekster er dit ansigt udadtil og en afgørende faktor for, hvordan du og din virksomhed bliver opfattet. De er en vigtig del af dit brand og skulle gerne vise det helt rette billede. Hvis de har et halvkedeligt standardformat, eller du ikke formår at formidle dit budskab eller den værdi, du skaber for dine kunder, får du svært ved at komme ud over rampen. Gode tekster er en af grundstenene i din virksomhed. Med lækre tekster højner du dit professionelle udtryk og skaber troværdighed og tillid til dig og din kunnen.

.

skil dig ud ved at vise din særlige kant 

MEN dine tekster skal også afspejle DIG og din virksomheds særlige kant. Sådan skiller du dig nemlig ud. Jeg hjælper dig med at skabe et retvisende billede af dig og din virksomhed ved netop at bruge dine egne ord og vendinger i et sprog, der matcher virksomheden. Og jeg sørger for, at dine særlige fortrin træder tydeligt frem i lyset. Således tiltrækker du nemmere ikke blot kunder, men de kunder som vil elske at få din hjælp. Dine retvisende tekster fungerer som et altid igangværende salgsargument, der arbejder for dig. 

.

Hvordan foregår det?

Jeg tilbyder en gratis afklaringssamtale på ½ time, hvor vi finder ud af, om vi synes, samarbejdet er en god idé. Her taler vi om dine ønsker og behov, og hvis du er interesseret, sammensætter jeg et tilbud til dig.

Hvis du accepterer, går dialogen i gang. Herigennem lærer jeg dig at kende og samler samtidig dine ord og vendinger op, så mest muligt af dit/din virksomheds eget aftryk væves ind i teksterne. Du kan kalde det tøm-hjernen-fasen, hvor du taler, og jeg opsamler dine guldkorn. Herefter lukker jeg mig inde i min skriveboble, lægger hjernen i blød i alle ordene og frembringer mit bud på, hvordan dine tekster kan tage sig ud

Du får teksterne tilsendt, og hvis du har rettelser eller ikke er tilfreds, tager vi selvfølgelig en dialog om dem og afslutter først, når du synes, vi er kommet godt i mål. Det vigtigst for mig er, at du genkender dig selv og kan være stolt af at vise teksterne frem. 

 

.

HVORFOR INVESTERE I TEKSTHJÆLP?

Vi bliver hurtigt hjemmeblinde og er alt for fedtet ind i os selv, så vi mister evnen til at se os selv udefra. Derfor er det ofte svært at formidle den værdi, vi skaber for vores kunder. Du kan være nok så dygtig på dit felt, men hvis dine tekster ikke afspejler dette, eller du ikke formår at vise, hvilken forskel du gør, er det op ad bakke for din virksomhed. Lækre tekster smitter af på hele dit brand og styrker troværdigheden til dig og din virksomhed, fordi du fremstår ligeså seriøs og kompetent, som du selvfølgelig er.

Tekstforfatning er en kunstart, som jeg har brugt det meste af min liv på at opøve. Mange tror, de selv kan skrive deres tekster, og jeg bliver jævnligt spurgt om skrivetips, men faktum er jo, at det har taget mig årevis at nå hertil, hvor det fremstår legende let at skrive godt.  Det kan selvfølgelig læres, men fortvivl ikke, hvis du synes, det er svært. Det er det – og tager tid. Specielt hvis man ikke er trænet. Udover at have skrevet hele mit liv, har jeg læst kommunikation på universitet i fem år. Det er et håndværk som så meget andet, og at købe teksthjælp er en investering ligeså vel som at betale for et logo, en hjemmeside, murer- eller tømrerarbejde, vvs, en bilreperation eller lignende. Din investering holder på samme måde i flere år frem og sikrer, at din virksomhed fungerer, som den bør.

.

ØNSKER DU HJÆLP TIL SELVHJÆLP?

Du kan også vælge at få tekstsparring, hvis du f.eks. gerne vil have en dialog om tekster på et metaplan eller guides mere overordnet i tekstproduktion til hele din virksomhed, måske tages lidt i hånden i en periode og have en sparringspartner i baglommen, så I efterfølgende er mere trygge i jeres formidling og selv kan forfatte jeres tekster fremadrettet. Det kan f.eks. foregå gennem et skrivekursus ude hos jer.

Jeg kan også puste nyt liv i jeres allerede eksisterende tekster. Nogle gange behøver vi ikke opfinde den dybe tallerken, men kan sagtens genbruge det, du har og pifte det op/rette det til, så det følger med den udvikling, der er sket, siden de blev skrevet.

.

pris

Timepris 1000 kr + moms

Hvor mange timer du får brug for, er meget individuelt. Vi tager en snak om dine ønsker og behov, dit budget, og jeg sammensætter et tilbud til dig, hvor du selvfølgelig får lidt rabat, hvis du køber flere timer. 

.

SÅDAN KOMMER VI I GANG

Kontakt mig på m@storiesbybogh.dk eller ring/sms på 61 46 97 01.
Så tager vi en snak om, hvad du helt konkret har brug for.
Jeg tilbyder altid en gratis afklarende samtale på ½ time, hvor vi finder ud af, om vi begge synes, et samarbejde er en god idé.

.

Foto: Jeppe Mehlsen / Mit Perspektiv