STØV DIT WEBSITE AF / BYG DIT EGET d. 15.11

.

Kreative iværksættere til arbejds dag på Ulla Terkelsen AalborgSkab en unik hjemmeside der afspejler dig!

Arbejdsdagen er for dig, der f.eks. bygger din hjemmeside selv, skriver teksterne selv eller på anden måde har fingrene i din egen hjemmeside eller blog. Tag din computer under armen, byg/skriv videre og få konkret sparring af mig. Arbejd videre på det, der giver mening for dig, om det er tekster, opbygning, eller du er i den helt spæde begyndelse som hjemmesidebygger. Jeg hjælper dig videre.

.

Du får konkret sparring + Tid til at arbejde selv

Vi begynder med oplæg om hjemmesidebyggeri. Du får øvelser undervejs, som hjælper dig med at arbejde den nye viden ind under huden. Der er tid til at bygge på/skrive tekster til din hjemmeside. Efter dagen er du endnu bedre klædt på til at sætte dit eget præg på din hjemmeside, så den afspejler dig og dit brand. 

Jeg har skrevet bachelor i hjemmesideoptimering, har bygget min egen + flere andre hjemmesider gennem de sidste +10 år. Jeg er desværre ikke mester i SEO – søgemaskineoptimering – men ved dog lidt grundlæggende, som jeg gerne giver videre.    

.

PRAKTISK INFO

TID: Tirsdag d. 20/9 kl. 10-14
.
STED: Café Ulla Terkelsen
.
PRIS
1 arbejdsdag: 600 kr.
2 arbejdsdage: 1100 kr.
3 arbejdsdage: 1600 kr.
1
Mad/drikke er ikke inkluderet i prisen. Det køber du selv på caféen.
Der er 6 pladser pr. arbejdsdag.
.

TILMELDING

Skriv en mail til m@storiesbybogh.dk (mig – Maria Bøgh 🙋‍♀️), og fortæl, hvilke arbejdsdage du ønsker at deltage i, så sender jeg dig en faktura.
.
BEMÆRK
*Der er 3 dages betalingsfrist på fakturaen, da din tilmelding først er endeligt gældende, når jeg har modtaget din betaling. Hvis du køber billet til flere arbejdsdage, skal de betales samlet ved tilmelding, for at du får rabat/bonus.
**Det er ikke muligt at få pengene tilbage, hvis du bliver forhindret. Du er dog velkommen til at sælge/give din plads videre. Hvis arbejdsdagen bliver aflyst, får du selvfølgelig dine penge refunderet.
.

KRØLLEDE HJERNER DRIVER IKKE VIRKSOMHED SOM GENNEMSNITTET

Derfor mener jeg, det er super vigtigt at målrette tilbud specifikt til denne målgruppe. Vi får ofte forkert hjælp og bliver puttet ned i alle de forkerte kasser, fordi de gængse tilbud til iværksættere ikke aner, hvordan de skal rådgive os.
.
👉 Vi kan ofte ikke markedsføre os på de normale måder, der virker for andre “mere almindelige” virksomheder.
👉 Alle de gængse skrivetips passer sjældent særligt godt til os, fordi sproget bliver for ‘corporate’ og stift.
👉 Vi kan ikke bygge brand som andre, fordi vi ofte ER os selv i vores virksomheder og bygger brand fra og med hjertet.
.
Vi må skabe vores egen vej, egne
metoder og bryde rammerne for, hvordan man bygger og driver virksomhed.
.
🔥 Derfor arrangerer jeg arbejdsdage for
krøllede hjerner 🔥
.
Kh Maria Bøgh
Livs- og businessmentor for krøllede hjerner
.