social medie-forløb

social medie-forløb

3 måneders gruppeforløb – dialogbaseret.
Føler du dig alene i projekt selvstændig?
Savner du nogen at vende dine SoMe-udfordringer med? 
En mindre gruppe, hvor I kan hjælpe støtte og heppe på hinanden?
Samt få sparring med en professionel?
 
Det har jeg selv manglet som selvstændig, derfor starter jeg en gruppe op med tre pladser med fuld fokus på sociale medier, hvor du kan:
 • Dele alle dine SoMe-udfordringer
 • Få sparring på dine opslag undervejs
 • Smide idéer op i luften – og sammen med gruppen hive dem ned på jorden og gøre dem konkrete
 • Øve dig i at fortælle dine gode historier og lave fede opslag sammen med ligesindede
 • Være en del af et fællesskab, som I kan bevare som sparringsgruppe bagefter

.

HVAD HANDLER FORLØBET OM?
Masser af tid til dialog i et trygt forum. Vi sparrer, taler idéer, du lærer i praksis undervejs og har et forum, hvor du kan vende dine udfordringer. Jeg deler ud af mine egne erfaringer, giver dig venlige skub og udfordringer, så du vokser og bliver tryggere ved at bruge sociale medier og får nemmere ved at dele dine gode historier. 
.
“Sidder I bare og snakker?”
JA, det er nemlig et magisk redskab til:
 • At frigive potentiale
 • At forstå – både sig selv og sit potentiale
 • Udvikle sig
 • Connecte med andre
 • Skabe i fællesskabet
 • Lære om SoMe og finde historier hertil
.
Læs om, hvorfor jeg arbejder dialogbaseret, og hvorfor jeg mener, det er et magisk redskab.
 
Vi mødes 2 gange om måneden i 2 timer henover 3 måneder. Gruppen går ud på at have et støttende sparringsfællesskab med ligesindede, hvor du øver dig på sociale medier, mens gruppen hepper på dig og giver dig det blik udefra, som vi ofte mangler, når vi er selvstændige. Derfor har jeg skabt dette forløb, hvor vi hjælper hinanden, opmuntrer, hepper på og graver gode historier frem i fællesskab.
.
Du bliver udfordret til at dele opslag undervejs og skabe godt indhold, som passer til dit brand og din virksomhed. I en privat facebookgruppe kan du dele tekster og sparre med de andre undervejs. På forløbet giver jeg dig tips og sparring på baggrund af mine ni års brancheerfaring. Jeg sørger for, alle i gruppen kommer på banen og snakken forbliver konstruktiv og med SoMe-fokus. Hvis du har lyst, kan du hente inspo i mit blogindlæg 10 overfladiske tips til at være med awesome på SoMe
 
** Vi har primært fokus på instagram og facebook, men taler historier/formidling generelt **
.
.
PLADS TIL AT VÆRE DIG SELV i et ligefremt forum

Jeg er selv meget åben og ligefrem, hvorfor jeg lynhurtigt får skabt et trygt og fortroligt rum omkring mig, som inviterer til, du kan være dig selv, fordi jeg bare er mig. Jeg deler ærligt ud af mine egne erfaringer og perspektiver både fra iværksætterlivet – som jo er alt andet en lineært – og fra min kommunikationsbaggrund bl.a. som SoMe-manager. Jeg har ikke så meget filter og får ofte skrællet small-talk-lagene fra og får de fedeste snakke med mennesker, jeg lige har mødt, så stol trygt på, vi ikke blot taler om ingenting. Det bliver konstruktivt, selvom vi “bare sidder og snakker”.

.

VI SKABER FORLØBET SAMMEN

Min åbenhed og autentiske tilgang, sætter således rammerne for gruppen, men SAMMEN skaber vi forløbet. Det er et fælles ansvar, at gruppen forløber godt, og jo mere du giver af dig selv, desto mere udbytte får du af hele forløbet.

.

ANSVAR FOR EGEN LÆRING

Det er dit eget ansvar, hvad DU får ud af forløbet. Jeg kan kun sætte rammerne, dele viden/erfaringer, samle et hold og facilitere forløbet. Men jeg kan ikke sørge for, du lærer det, jeg havde i tankerne. Hvis du vil lykkes som selvstændig, må du kunne være din egen chef, lede dig selv, stole på dit eget projekt og hente anerkendelsen indefra. Uanset hvad andre mener. Jeg præsenterer kun muligheder, ikke løsninger. Dem har du i dig selv.

Jeg betragter dig som et klogt tænkende, selvstændigt individ, der er fuldt ud i stand til at skabe præcis det, du drømmer om. Derfor ved du også bedst selv, hvordan du bruger den hjælp, jeg yder, og de muligheder, jeg serverer, så det gavner dig bedst muligt. Det behøver du ikke mig til at fortælle dig.

Dit unikke udbytte afhænger af:

 • hvor meget du giver af dig selv
 • hvor meget du engagerer dig
 • hvordan du tager det hele ind og bruger det i praksis, under og efter
 • om du tør øve dit mod
 • hvor meget du tør udfordre dig selv
 • om du tager imod mine venlige skub ud i det ukendte

Jeg pådutter dig altså ikke ét bestemt udbytte, når du køber ydelser i min butik. Det er helt op til dig, hvor meget eller lidt du får ud af mine kurser og forløb – eller et samarbejde med mig for den sags skyld. Jeg giver meget af mig selv og forventer ærlighed, åbenhed og engagement fra mine kunder. Dét, mener jeg, er grundpillerne i et godt samarbejde. Plus plads til at være dem, vi er. Og en god dialog, så vi kan lære at forstå hinanden bedre.

.

DET PRAKTISKE
 • Der er 3 pladser (2 tilbage)
 • Forløbet varer 3 måneder
 • 6 mødegange a 2 timer
 • Facebookgruppe til sparring undervejs
 • Mulighed for to 1:1-samtaler med mig a ½ time umiddelbart efter mødegangene
 • Fuld fortrolighed, selvfølgelig
 • Pris 2000 kr + moms
  Du har mulighed for at dele betalingen op i 2 rater
Vi starter op, når alle 3 pladser er snuppet.
 
Vi mødes på café (evt. i en park), da det er et hyggeligt og uformelt forum, og arbejde må gerne være hyggeligt. Jeg bryder mig ikke om mødelokaler, som ofte har hvide vægge og gør alting formelt. På en café kan vi bedre være os selv og slappe af – og samtidig sagtens have en konstruktiv og lærerig dialog. Mad/drikke er ikke inkluderet i prisen.
.
Som deltager kan du tilkøbe yderligere hjælp med 20 % deltagerrabat. F.eks. til tekstforfatning, hjælp til din hjemmeside, til at sætte ord på dit brand, styrke din formidling generelt m.m. Normal timepris er 1000 kr + moms.  
.
.
SPØRGSMÅL + TILMELDING
Du er hjertelig velkommen til at kontakt mig, hvis du har spørgsmål, så får vi en dialog om forløbet, og du kan danne dig et indtryk af, om det er noget for dig.
Ved du allerede nu, at du ønsker af pladserne?
 
Skriv til mig på m@storiesbybogh.dk eller sms/ring på tlf. 61 46 97 01
 
.
HVEM ER JEG?
Du kan danne dig et indtryk her