SKRIVEVÆRKSTED d. 14/12

Skab din ‘tone of voice’ + Skriv på dine tekster 

Kom og udvikl på din personlige skrivestil. Skriv videre på dine tekster. Få konkret sparring på dét, du pt. arbejder på eller f.eks. er kørt fast i. Du får oplæg med fif til at puste mere liv i dine tekster, skrive flydende, skabe mere blikfang og eje din personlige skrivestil. Du får konkret sparring af mig på det, der giver mening for dig. Og du netværker med andre kreative iværksættere.

.

SKRIVEVÆRKSTEDET ER SPECIELT DEDIKERET TIL KRØLLEDE HJERNER

Fordi vi ikke driver virksomhed som gennemsnittet og har brug for en anden tilgang, også til at skrive. Vi har brug for mere frie rammer, plads til kreativ udfoldelse og til vores helt egen måde at formulere os på. Som passer til os og vores virksomhed.

Derfor er arbejdsdagen baseret på en legende tilgang til iværksætteri.

.

KOMBI AF HYGGE OG PRODUKTIVITET

Dagen forgår i Ulla T’s hyggelige omgivelser, i et roligt og afslappet tempo, uden at vi går på kompromis med produktiviteten. Jeg sørger for tegne-/skrivegrej, så du kan slippe kreativiteten fri i selskab med andre kreative iværksættere.

.

SPROGET ER EN AF GRUNDPILLERNE I DIN VIRSOMHED

Det er virkelighedsskabende, hvorfor det netop er så vigtig en del af din virksomheds DNA, uanset om du er kunstner, musiker, smykkedesigner, coach, oplægsholder m.m. Det er gennem sproget, du skaber berettigelse i verden for dig og din virksomhed. Og den måde, du kommunikerer på, siger utrolig meget om dit brand.

.

DAGEN ER FOR DIG…

…der skriver dine egne tekster. Du ønsker at blive en dygtigere skribent og eje din personlige skrivestil mere. Du bøvler måske med noget konkret, du ønsker sparring på. Får ikke skrevet nok derhjemme. Du savner et alternativ til hjemmekontoret og selskab med ligesindede, kreative iværksættere.

.

HVILKE TYPER TEKSTER KAN DU ARBEJDE PÅ?

Social medie-opslag, blogindlæg, hjemmesidetekster, fortællinger/infotekst om din virksomhed, din kunst/skaberværker, pressemeddelelser. Find selv på mere.

.

DAGEN INDEHOLDER

Oplæg fra tekstforfatteren (mig) + tid til at arbejde selv + konkret tekstsparring på det, du pt. arbejder på + mit miniskrivekursus på pdf + sparring og networking med dine meddeltagere. Jeg står til rådighed og hjælper f.eks. med formuleringer, opsætning, kommaer, fængende overskrifter, læsbarhed, at skære ind til benet m.m. og giver dig tips og tricks du kan bruge fremadrettet. Vi bliver hurtigt hjemmeblinde på vores egne tekster, derfor er andres perspektiv guld værd, og man lærer samtidig enormt meget ved at give andre feedback.

.

Vil du med i skriveværkstedet?

.
TID
Onsdag d. 14. december kl. 10 – 14
.
STED
Café Ulla Terkelsen, Aalborg
.
PRIS

600 kr. inkl. moms.
Du køber selv mad/drikke på caféen.

.
TILMELDING
Skriv en mail til mig m@storiesbybogh.dk
Så sender jeg dig en faktura.
.
Der er 6 pladser på arbejdsdagen, og tilmelding foregår efter først til mølle.
.
BEMÆRK
*Der er 3 dages betalingsfrist på fakturaen, da din tilmelding først er endeligt gældende, når jeg har modtaget din betaling. Hvis du køber billet til flere arbejdsdage, skal de betales samlet ved tilmelding, for at du får rabat/bonus.
.**Hvis du bliver forhindret, er det ikke muligt at få refunderet, men du er velkommen til at give/sælge din billet videre. Hvis arbejdsdagen bliver aflyst, tilbagebetales biletterne selvfølgelig.
.
.
KRØLLEDE HJERNER DRIVER IKKE VIRKSOMHED SOM GENNEMSNITTET
Derfor mener jeg, det er yderst vigtigt at målrette tilbud specifikt til jer. Vi får ofte forkert hjælp og bliver puttet ned i alle de forkerte kasser, fordi de gængse tilbud til iværksættere ikke aner, hvordan de skal rådgive os.
.
👉 Vi kan ofte ikke markedsføre os på de normale måder, der virker for andre “mere almindelige” virksomheder.
 
👉 Alle de gængse skrivetips passer sjældent særligt godt til os, fordi sproget bliver for ‘corporate’ og stift.
 
👉 Vi kan ikke bygge brand som andre, fordi vi ofte ER os selv i vores virksomheder og bygger brand fra og med hjertet.
 
👉 Vi må skabe vores egen vej, egne metoder og bryde rammerne for, hvordan man bygger og driver virksomhed.
.
Derfor arrangerer jeg arbejdsdage forkrøllede hjerner  🤩
.
Du er velkommen til at være med i facebook-gruppen Krøllede, kreative iværksætterhjerner
.
.
Jeg GLÆDER mig til at bygge kreativ business sammen med dig!
.
Kh Maria Bøgh
Livs- og Businessmentor for krøllede hjerner
.
Workshop i autentisk personlig branding
Kreative iværksættere til arbejds dag på Ulla Terkelsen Aalborg