Referencer i billeder

Referencer i billeder

Meget af mit arbejde er hjælp til selvhjælp, hvorfor de konkrete resultater er svære at gengive. Du kan se et billedgalleri nedenfor, som fortæller det langt bedre. I efteråret 2020 udførte jeg en mere konkret opgave for AOF. Du finder en beskrivelse samt link nedenfor. Hvis du overvejer at arbejde sammen med dig, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte mig. Jeg tilbyder altid 30 min. gratis afklaringssamtale, da det er enormt vigtigt for mig, at vi begge synes, samarbejdet er en god idé.

.

Tekstforfatning + sparring

KreaFryd er et helt nyt initiativ skabt under AOF – en ny måde at tænke aftenskolekultur på. Min opgave bestod i at sætte ord på tiltaget, samle alle trådene i en forståelig beskrivelse, som skulle bruges til deres markedsføring. Du kan læse dele af teksten på deres hjemmeside.
Herudover har jeg ageret fotograf på flere af de billeder, du finder på KreaFryds instagram, og fungeret som sparringspartner ift formidling og markedsføring.

.

Billedgalleri af mit arbejde i praksis

Billeder siger som bekendt mere end 1000 ord, så her får du et indblik i mit arbejde. De to første billeder er fra KreaFryd, dernæst er det blandet fra workshop i København + Aalborg, SoMe-sparringsgruppe, oplæg for iværksættere samt en typisk skrivestund på café. Se billeder af mit netværk Krøllede, kreative iværksætterhjerner her. Følg mit arbejde løbende på facebook og instagram.