Priser

Priser

enkeltsession
  • 1600 kr. + moms
..
SAMTALEFORLØB

3 sessioner: 4000 kr. + moms
6 sessioner: 7500 kr. + moms

.

3 måneders forløb
  • 11.000 kr. + moms

INDHOLD

  • 6 sessioner
  • Løbende sparring og konkret hjælp til tekster/materiale i hele forløbet – i moderat omfang (f.eks. ikke hele dine hjemmeside)
  • Du får en sparringspartner i baglommen i hele perioden

.

BEMÆRK
1 session varer 60 min.
Priserne er gældende til og med 31.12.21

På siden overblik kan du orientere dig om mine ekspertiseområder

du får hjælp til selvhjælp

Jeg hjælper dig med at blive en bedre formidler og historiefortæller, både mundtligt og skriftligt, og giver dig tips og råd, du kan bruge fremadrettet. Du køber således ikke kun en her-og-nu-løsning, men investering der giver dig værdi flere år frem. 

.

Skræddersyet indhold

Fordi hverken to mennesker eller virksomheder er ens, tilpasser vi sammen indholdet i sessioner og forløb, så det passer præcis til dig og dine behov. Kontakt mig, så tager vi en samtale om, hvad du konkret har behov for og budget til. 

..
hvad ligger der i prisen og samarbejdet med mig?
  • Ni års branchespecifik erfaring – se mit cv på LinkedIn 
  • Fem års universitetsuddannet ekspertise – cand.mag. i kommunikation
  • Min egen indbyggede grundighed og passion for mit arbejde, som gør, at jeg engagerer mig måske lidt for meget

I samarbejdet forventer jeg ærlighed, engagement og seriøsitet. Jeg tager mig tid til at lære dig at kende, kun sådan hjælper jeg dig på bedste vis. Og jeg forventer, du ærligt fortæller mig, hvis der er noget, du er utilfreds med, så vi kan finde en fælles løsning. Jeg kan ikke gætte mig til andres oplevelse eller perspektiv, derfor lytter jeg gerne til, hvad du har at sige. Jeg mener, det er jo DIN investering, og jeg har skabt min virksomhed, fordi jeg ønsker at yde den direkte, grundige, passionerede og skrædddersyede hjælp, som ikke var mulig i mine tidligere job. Og dialog er kerneredskabet i min virksomhed, så lad os tage snakken. Lær mig at kende her og find mine værdier her 

.

er vi Mon det rette match?

Du tilbydes en gratis 30 min. afklaringssamtale. Det er enormt vigtigt for mig, at vi begge synes, samarbejdet er en god idé. 

Ring/sms gerne på tlf. 61 46 97 01 eller skriv til m@storiesbybogh.dk
Så får vi en dialog om, hvad du helt konkret søger, og om vi er det rette match. Hvis ikke, kender jeg givetvis nogen, jeg kan sende dig videre til. 

.

Jeg glæder mig til at høre fra dig, lære dig at kende og hjælpe dig videre med din virksomhed.

Kh Maria Bøgh
Cand. mag. i kommunikation, branding- formidlingkonsulent