Priser

Priser

Som udgangspunkt er min pris:

  • 1000 kr. + moms pr. time

Kontakt mig gerne, så tager vi en snak om, hvad du har behov for og budget til. Jeg skaber gerne forløb præcis til dig. Vi kan tilpasse og skræddersy på kryds og tværs. Spørg bare. Det koster ikke noget. Du kan orientere dig på siden overblik

vi alle er forskellige – derfor ingen one size fits all-produkter 

Hverken to mennesker eller to virksomheder er ens. Derfor sammensætter jeg produkter, forløb og undervisning ift, hvad du har brug for. Sammen finder vi ud af, hvordan jeg hjælper dig bedst muligt. Eller om vi overhovedet er det rette match. Lad os tage en snak om, hvad du helt konkret leder efter og har brug for hjælp til. Jeg strikker gerne produkter og forløb sammen på kryds og tværs.

Du finder mine ekspertiseområder på siden overblik og et billedgalleri af mit arbejde under referencer i billeder

-.

hvad ligger der i prisen oG samarbejdet med mig?

Du betaler for:

  • Ni års branchespecifik erfaring – se mit cv på LinkedIn 
  • Fem års universitetsuddannet ekspertise – cand.mag. i kommunikation
  • Min egen indbyggede grundighed og passion for mit arbejde, som gør, at jeg engagerer mig måske lidt for meget.

Jeg tager mig tid til at lære dig at kende, kun sådan hjælper jeg dig på bedste vis. Og jeg forventer, du ærligt fortæller mig, hvis der er noget, du er utilfreds med, så vi kan finde en fælles løsning. Jeg kan ikke gætte mig til andres oplevelse eller perspektiv, derfor lytter jeg gerne til, hvad du har at sige. Jeg mener, det er jo DIN investering, og jeg har skabt min virksomhed, fordi jeg ønsker at yde den direkte, grundige, passionerede og skrædddersyede hjælp, som ikke var mulig i mine tidligere job. Og dialog er kerneredskabet i min virksomhed, så lad os tage snakken.

Lær mig at kende her og find mine værdier her 

.

Mon vi er det rette match?

Du tilbydes en gratis 30 min. afklaringssamtale. Det er enormt vigtigt for mig, at vi begge synes, samarbejdet er en god idé. 

Ring/sms gerne på tlf. 61 46 97 01 eller skriv til m@storiesbybogh.dk
Så får vi en dialog om, hvad du helt konkret søger, og om vi er det rette match. Hvis ikke, kender jeg givetvis nogen, jeg kan sende dig videre til. 

.

Jeg glæder mig til at høre fra dig, lære dig at kende og hjælpe dig videre med din virksomhed.

Kh Maria Bøgh
Cand. mag. i kommunikation, brandingkonsulent, tekstforfatter og sparringspartner