Online skriveværksted d. 27. juni

.

.

FRIE RAMMER TIL KREATIVE SJÆLE

Du har en naturlig skabertrang og brug for plads til frit at udfolde din kreativitet – uden de fastlåste rammer vi finder så mange andre steder i vores samfund. ‘Arbejdsdage for krøller hjerner’ er netop tiltænkt dig.

Kom med på ‘ONLINE SKRIVEVÆRKSTED, hvor vi sætter fokus på PERSONLIG SKRIVESTIL, og hvordan du tager endnu mere ejerskab over DIN måde at skrive på. Vi laver øvelser, der hjælper dig med at få ordene til at flyde mere frit og connecter dig med din indre kreative kilde. Kom og skriv videre på tekster, du allerede er i gang med, eller kom med et tomt dokument og lad dig inspirere på dagen. 

Vi mødes til en dag i ordenes tegn, hvor du tager din indre forfatter eller tekstforfatter seriøst og dedikerer dagen til skrivekunstens finurlige veje. Jeg sidder klar til at sparre med dig og dele ud af tips, tricks og mine mange års erfaring som tekstforfatter. Du spørger endelig bare.

Ingen kan formidle præcis som dig, hvorfor det netop er så vigtigt, at du ikke prøver på at skrive, som “man” gør. Men ejer din egen stil.

.

HVAD KAN DU SKRIVE PÅ?

Alt lige fra tekster til din hjemmeside, social medie-opslag, infomateriale om dig og din kunst/musik/skaberværker m.m., den bog du skriver på (eller drømmer om at skrive), præsentationstekster til LinkedIn/instagram – find selv på mere…

Du arbejder på dét, der giver mening for dig. Dagen er en god blanding er hygge, sparring og effektivitet, i et afslappet miljø. Med plads til forskellighed og til at være os selv. Jeg giver jer øvelser undervejs, tilpasset dét, I arbejder med, så øvelserne giver mening for jer.

.

VI LEGER MED ORD

Når du synes, det er sjovt at skrive, kan din læser tydeligt mærke det. Derfor skal vi primært lege og arbejde med, hvordan du gør det endnu sjovere at skrive.

.

FÅ SPARRING PÅ DET, DU ALLEREDE HAR SKREVET

Måske har du nogle tekster, du ønsker nye øjne på, så tager jeg gerne et kig og hjælper dig videre. Jeg opretter et separat rum i vores online møde, hvor jeg 1:1 gennemgår jeres tekster på skift, så vi ikke forstyrrer de andre.

.

ONLINE SKRIVEVÆRKSTED ER FOR DIG, DER…

 • selv skriver dine tekster, men savner skriveselskab
 • ikke får skrevet nok og savner at sætte en dag af til at skrive igennem
 • mangler sparring på noget konkret
 • er kørt sur eller gået i stå i dit tekstarbejde eller noget konkret, som du SKAL have skrevet færdigt
 • er kreativ og ikke kan arbejde i for faste rammer
 • har en kreativ virksomhed eller er i gang med at skabe den
 • gerne vil have mere leg ind i dit skrivearbejde

.

VI ARBEJDER MED PERSONLIG SKRIVESTIL

Dagen er også for dig, der ønsker at skrive mere som DIG. På DIN måde, så du skiller dig ud. Jeg sparrer med dig ift. at tage mere ejerskab over din egen stil og gøre dine tekster mere personlige, så de passer bedre til dit brand og ikke lyder som alle andre.

.

HVORDAN FOREGÅR DAGEN?

 • Jeg giver jer skriveøvelser, som får kilden i jer til at flyde mere frit.
 • I får tid til at arbejde selv.
 • I kan sparre med hinanden og vende det, der rør sig hos jer hver især.
 • Vi begynder med en præsentationsrunde, så I lærer hinanden lidt at kende.

Jeg står til rådighed og hjælper f.eks. med formuleringer, opsætning, kommaer, overskrifter, læsbarhed, at skære ind til benet m.m. og giver dig tips og tricks du kan bruge fremadrettet. Vi bliver hurtigt hjemmeblinde på vores egne tekster, derfor er andres perspektiv guld værd, og man lærer samtidig enormt meget ved at give andre feedback.

.

HVAD ER DIT UDBYTTE AF DAGEN?

Det afhænger helt af dig selv. Jeg lover dig ikke et bestemt resultatet, men stiller min hjælp og vejledning til rådighed og guider dig i forskellige øvelser, mens jeg skaber rummet og stiller det til rådighed for jer. Dit udbytte afhænger helt af, hvordan du selv går til dagen og møder op, møder de andre og arbejder med dine egne tekster på dagen. Sammen skaber vi en hyggelig, sjov og produktiv dag, i ordenes tegn.

.

HVORFOR KRØLLEDE HJERNER?

Dagen er specielt dedikeret til krøllede hjerner, fordi vi har brug for at skabe på vores egen måde, også når det gælder tekster, og er du selvstændig, driver du garanteret ikke virksomhed som gennemsnittet, men har brug for en anden tilgang, også til at skrive. Læs mere nederst i beskrivelsen.

.

PRAKTISK INFO OM ARBEJDSDAGEN

HVORNÅR?

Tirsdag d. 27/6 kl. 10-14.00

.

ONLINE PLATFORM

Vi mødes på Google Meet.
Du får linket tilsendt på mail på selve dagen.

.

PRIS

500 kr. inkl. moms.

.

ANTAL PLADSER

5 – først til mølle

.

TILMELDING

Send mig en mail til m@storiesbybogh.dk

Oplys: Dit navn + din virksomheds navn.
Har du ikke virksomhed? Oplys dit navn + din adresse.

Du får herefter tilsendt en faktura. Din tilmelding er først endeligt gældende, når din betaling er gået igennem.

**Bemærk** Det er ikke muligt at få pengene tilbage, hvis du bliver forhindret. Du er dog velkommen til at sælge/give din plads videre. I tilfælde af, at arbejdsdagen bliver aflyst, får du selvfølgelig dine penge refunderet.

.

.

KRØLLEDE HJERNER DRIVER IKKE VIRKSOMHED SOM GENNEMSNITTET

Derfor mener jeg, det er super vigtigt at målrette tilbud specifikt til denne målgruppe. Vi får ofte forkert hjælp og bliver puttet ned i alle de forkerte kasser, fordi de gængse tilbud til iværksættere ikke aner, hvordan de skal rådgive os.

.

👉 Vi kan ofte ikke markedsføre os på de normale måder, der virker for andre “mere almindelige” virksomheder.

👉 Alle de gængse skrivetips passer sjældent særligt godt til os, fordi sproget bliver for ‘corporate’ og stift.

👉 Vi kan ikke bygge brand som andre, fordi vi ofte ER os selv i vores virksomheder og bygger brand fra og med hjertet.

Vi må skabe vores egen vej, egne
metoder og bryde rammerne for, hvordan man bygger og driver virksomhed.

.
🔥 Derfor arrangerer jeg arbejdsdage for krøllede hjerner 🔥

Du behøver ikke have din egen virksomhed for at deltage. Blot du har lysten til at skrive, er du hjertelig velkommen.

.

Kh Maria Bøgh
Cand.mag. i kommunikation
Livs- og Businessmentor for krøllede hjerner