Mød Bøgh

TAK fordi du kigger forbi. Mit navn er Maria Bøgh, jeg er cand.mag. i kommunikation og helt pjattet med historier.

 

min drivkraft er at løfte andre op

I flere år drømte jeg om at blive selvstændig, og endelig i september 17 tog jeg springet. Min drivkraft er at løfte andre op og hjælpe mine kunder med at vokse og folde deres potentiale ud som farverige blomster.

 

jeg elsker gode historier

Velkommen til min verden af ord, historier, branding, sociale medier og formidling. Her deler jeg ud af min viden og hjælper dig med at styrke dit brand og din kommunikation bl.a. vha. storytelling. Vi har alle masser at fortælle, og det er netop DIN historie, der gør DIG unik og får dig til at skille dig ud.

 

MIN LIVSFILOSOFI – DU ER UNIK!

Vi er alle unikke og bør ikke sammenligne os med andre. Vi bør hylde vores forskelligheder og have mod til at være os selv, for heri ligger vores allerstørste styrke. Verden har brug for lige præcis DINE gaver. Hav mod til at være dig og gøre tingene på din måde, så er jeg overbevist om, du får allermest succes her i livet. Min livsfilosofi danner grundlag for min virksomhed, og det betyder:

 

DU ER EKSPERTEN

På dit liv og din virksomhed. Jeg kommer ikke og presser min løsning ned over hovedet på dig. Du har svaret i dig selv. Min fornemmeste opgave er at hjælpe dig med at forløse svarene og finde den løsning, der passer bedst til dig.

 

JEG GLÆDER mig til at møde dig

Hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte mig. Jeg kan elsker at møde nye mennesker, både online og IRL. Vi tales/høres/skrives ved.

 

De bedste hilsener
Maria Bøgh