Meetup for krøllede, kreative iværksætterhjerner

Meetup for krøllede, kreative iværksætterhjerner
Åbent netværk for drømmere, skabere, idealister og idémennesker

Savner du ligesindede, der tror på dine drømme? Mangler du nogen, der forstår dine skøre idéer? Som kan rumme din idealisme og hiver dig med op i skyerne? Mangler du flere kreative mennesker i dit liv, som du kan dele din idérigdomhed, skabelsestanker og anderledes livsvalg med? Så leder vi måske efter hinanden.

Vi mødes – som udgangspunkt – 1. tirsdag hver måned. Du er hjertelig velkommen på Café Ulla Terkelsen London i Aalborg mellem kl. 13-15. Følg min fb-side for løbende info, eller meld dig ind i fb-gruppen ‘Krøllede, kreative iværksætterhjerner‘.

Se billeder fra meetups og læs mere om netværket her

.

Tanken bag netværket

Jeg savnede at møde flere ligesindede, kreative idealister med idéhjerner, der forstår mine livsvalg og min insisteren på, at man godt kan drive virksomhed med passion og intuition på førersædet og bygge sin virksomhed op omkring sin kreativitet. Jeg savnede flere højtflyvende, drømmende mennesker i mit liv, der deler mit livssyn, som jeg kan sparre med, idégenerere med, spejle mig i og være mig selv sammen med.

Jeg savnede at være en del af noget større, et netværk, hvor vi kan støtte og opmuntre hinanden i at gå vores egen vej og skabe præcis det liv, vi drømmer om og kan trives allerbedst i, og hvor vi kan bruge vores særlige gaver til at hjælpe andre mennesker. Jeg drømte om at omgås flere idealister, som ønsker andet end en 8-16 lønmodtagerlivsstil, hvor der er plads til skaberkraft, nytænkning og krøllede hjerner.

.

Sådan opstod netværket

Min egen ensomhed blev katalysatoren, der satte det hele i gang. I begyndelsen af 2019 var jeg så ensom i mit selvstændige liv, at jeg følte mig helt hul indeni, og smerten blev nærmest fysisk. I stedet for at lade ensomhedsfølelsen æde mig op, besluttede jeg mig for at bruge den konstruktivt og tænkte: Jeg har det sikkert sådan her af en grund, det må jeg vende til noget brugbart. Så jeg delte ud af mine oplevelser på instagram og fik forbavsende mange positive tilbagemeldinger fra folk, der kunne forstå præcis, hvordan jeg havde det og savnede det samme.

En skrev, hun da gerne ville møde mig. En anden foreslog at arrangere en meetup. Og sådan blev det hele sat i gang. D. 7. maj 2019 mødtes vi for første gang, og vi blev vel mellem 40-50 mennesker, og jeg kendte kun tre i forvejen. Meetup’en blev altså en kæmpe succes, og jeg var helt blæst bagover af det store fremmøde. Jeg anede ikke, hvad jeg havde sat i gang, og hvor mange der ville dukke op, men jeg vidste bare, jeg var nødt til at gøre forsøget.

Mange udtrykte samme behov for mere netværk med kreative iværksættere, spurgte, om det ikke kan blive noget tilbagevendende, noget fast, så dér besluttede jeg, at vi fremover skulle mødes 1. tirsdag hver måneden. Det har vi gjort siden, og jeg er blevet så utrolig beriget og dybt afhængig af disse møder. Allerede efter få meetups fornemmede jeg, at dette blot var begyndelsen til noget større. Tænk, hvad vi kan sætte i gang, når vi bruger vores smerte konstruktivt, modigt deler ud af den og vender den til muligheder i stedet for at lade den æde os op.

.

VI HAR BRUG FOR HINANDEN

Behovet for sådan et netværk var åbenbart ikke kun mit, heldigvis, og jeg oplever fortsat kæmpe stor opbakning fra alle leder og kanter. Vi har i høj grad brug for hinanden. Mennesker, vi kan spejle os i, der bakker os op i vores vilde og skøre drømme. Mennesker, der forstår os, som vi deler værdier og livsvalg med, og når vi mødes, føler vi nærmest allerede, vi kender hinanden, selvom vi aldring har set hinanden før. Det er fuldstændig fantastisk.

Jeg elsker selv at møde nye mennesker, og jeg glæder mig meget til også at møde dig. Du dukker blot op på caféen mellem kl. 10-13 og køber du selv din egen kaffe/mad. Jeg lover at tage godt imod dig. Følg med på fb for mere info.

.

besøg af Radio NORDJYSKE – podcast 

I januar 2020 havde vi besøg af Radio NORDJYSKE. Du kan lytte til deres podcastafsnit og få en idé om, hvad meetups handler om.

.

Design + sponsor

Hjerneplakaten er designet af enormt seje grafiker, keramiker og kunstner www.annesauer.com
Plakat sponsoreret af www.ivaerksaetteruddannelsen.dk, hvor jeg som kursist i 2016 fik sparket min egen iværksætterrejse i gang.

.

Håber meget at se dig til meetup, kære kreative sjæl

Bedste hilsener
Maria Bøgh