Korrektur

Fremstå ligeså professionel, som du selvfølgelig er

Hvis der er for mange fejl i dine tekster, smitter det af på hele din virksomhed. Du kommer hurtigt til at virke useriøs, sløset, og det svækker din troværdighed. Med lækre tekster højner du dit professionelle udtryk markant, og der skal ofte kun smårettelser til for at løfte hele billedet.

Jeg vil enormt gerne hjælpe dig med at fremstå ligeså professionel, som du selvfølgelig allerede er.

.

Jeg spotter kommafejl på 3 kilometers afstand

Og diverse taste- og slåfejl og eeelsker at læse korrektur. Weird, I know! Min hjerne har en spøjs always on-radar. Når jeg læser avis, retter min hjerne automatisk fejlene og omskriver overskrifter. Jeg spotter også fejl i de utallige bøger, jeg læser, og i undertekster, reklamer, på websites osv. Det er utroligt, så mange der findes.

.

Hvorfor ikke læse korrektur selv?

Vi bliver lynhurtigt hjemmeblinde og overser vores egne småfejl, derfor er det en god idé at investere i nye øjne på dine tekster. Herudover spotter mine kommunikationsøjne “bagatellerne”, som kan løfte din tekst fra middelmådig til professionel. 

.

Pris

500 kr + moms pr. A4-side
(En side = 2400 tegn)

.

Hvad er inkluderet i prisen?

Jeg retter kommafejl, taste-/slå- og grammatikfejl samt småjusteringer i sproget, så det hele flyder bedre, og du får forbedringsforslag med til opsætning og indhold. Jeg gennemgår din tekst af flere omgange, så alle fejl støvsuges op. 

Ønsker du grundigere hjælp til dine tekster? Se under tekstoptimering eller tekstsparring

.

TIP

TIL DEN FATTIGE IVÆRKSÆTTER

Har du ikke råd til hjælp udefra? Kopier dine webtekster over i word. Det grovretter de værste fejl, som vi bliver blinde for, når vi har siddet med snuden alt for meget i vores egen tekst. Og tag det så med et gran salt. Word fatter ofte ikke f.eks. sammensatte ord, så lyt mere til din egen indre fejlretter. Du har sikkert mere ret end word.

Et andet godt tip; lad din tekst ligge en dag eller to, måske en hel uge, så vender du tilbage med friske øjne og mindre hjemmeblindhed.