Overblik

Overblik

Jeg hjælper dig med

Flere konkrete beskrivelser på vej, som linkes til ovenfor, når de ligger klar….

Altid med udgangspunkt i autenticitet og du er eksperten på dig og din virksomhed. Jeg arbejder dialogbaseret, hvilket vil sige, at jeg herigennem sporer mig ind på, hvem du og din virksomhed er. Stiller spørgsmål, lytter – også til det der ikke siges højt – og sætter mig ind i dit perspektiv, så jeg hjælper dig på dine præmisser.

.
Hvordan foregår det?

Du kan vælge mellem at hyre mig til at udføre arbejdet for dig/jer eller få hjælp til selvhjælp. Sammen finder vi ud af, hvilken løsning der passer bedst til dig/jer og skræddersyr det ud fra følgende muligheder:

 • Oplæg
 • Sparring
 • Workshops
 • Undervisning
 • Konsulentarbejde
 • Konkret hjælp f.eks. tekstforfatning
 • Lej en kommunikationsmedarbejder
.
Hvem henvender jeg mig til?

Stories by Bøgh henvender sig til dig, der går en anden vej end gennemsnittet. Dig, der leder efter skræddersyet hjælp og er træt af one size fits all. Her får du hjælp på dine præmisser, fordi du er helt din egen. Ud fra tanken: Vær autentisk og tiltræk de rette kunder. Læs mere om, hvem jeg hjælper bedst

..

Hvad hjælper jeg dig helt konkret med? 
 • Opbygge eller styrke dit brand
 • Skabe en skarpere profil, så du skiller dig ud
 • Grave dine gode historier frem og implementere dem i dit brand/væve dem ind i dine tekster
 • Skabe godt indhold til dine social medie-kanaler
 • Vælge de rette medier til din virksomhed
 • Kommunikere dine gode historier ud på din hjemmeside
 • Gøre formidling sjovere – du får hjælp til selvhjælp eks. via undervisning/kurser/oplæg
 • Skubbe dit budskab ud over kanten, så du tiltrækker de rette kunder – dem, som vil elske at få din hjælp
 • Tekstforfatning, hvor du og din særlige kant skinner igennem
 • Find selv på mere…
.
Bare spørg – det koster ikke noget

Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål. Sammen skræddersyr vi en løsning, der passer til dig og dit brand. Du er altid velkommen til at få en 30 min. afklaringssamtale

.

Foto: Trine Dalsgaard