Branding masterclass

(BEMÆRK ny dato ikke planlagt, men vi arbejder på at afholde vores masterclass igen)

 

Styrk dit brand med storytelling 

To dage med fuld fokus på, hvordan du finder DIN stemme og lærer at fortælle DINE gode historier, så du styrker dit brand og helt automatisk skiller dig ud og tiltrækker dine kernekunder.

 

“Mennesker køber ikke, HVAD du sælger, men HVORFOR du sælger”

Mange fortæller mere om, HVAD de sælger end HVORFOR. Men det er dit HVORFOR, der rammer dine kunder i hjertet. Og vi køber ikke med fornuften, men med følelser.

Via storytelling kan du kraftfuldt formidle HVEM du er. HVAD du har på hjerte. Og HVORFOR det overhovedet er vigtigt. Og dét vil vi gerne hjælpe dig med. Det er så ærgerligt, at dine fede produkter og services ikke når ud over rampen, blot fordi du ikke får brandet dig selv godt nok.

 

Praktisk info

Tidspunkt
12. + 13. september 2019
Kl 10 – 17 begge dage

Hvor
Globalhagen House Fælledvej 12, 2200 Kbh. N

Antal deltagere
12

Pris
2300 kr. inkl. moms

 

HVAD FÅR DU PÅ WORKSHOPPEN ?

– Hands on værktøjer til klar formidling af dit budskab og kernen i din business.
– Et stærkere brand, hvor dine kunder ikke er i tvivl om, hvem du er, og hvad du kan.
– Mere retning på dit brand og din formidling, så det bliver nemmere at kommunikere dit budskab ud, når du har kernen på plads.
– Viden om storytelling, og hvorfor det er så et effektivt redskab i både din formidling og din branding.
– Du lærer, hvordan du bruger storytelling i praksis og graver dine gode historier frem, så din formidling bliver mere interessant for dine kunder, og du tiltrækker dem, der vil elske at få din hjælp
– Du får konkrete redskaber med hjem, der hjælper dig med at skubbe dit budskab ud over kanten.
– Du lærer, at kommunikere dit WHY ud, så du tiltrækker dine kunder i stedet for at jagte dem.
– Du lærer at finde ind til din ideelle kunde og blive helt skarp til, hvem du taler og sælger til.
– Du får individuel feedback på både hjemmeside og SoMe og får i løbet af workshoppen lavet justeringer og ændringer, som går hånd i hånd med dit brand.

 

HVORDAN KOMMER WORKSHOPPEN TIL AT FOREGÅ?

Gennem undervisning, oplæg, praktiske øvelser og individueller øvelser, kan du med det samme teste og implemetere nye værktøjer. Du vil både øve at skrive tekster, annoncer og opslag til sociale medier. Du vil i løbet af workshoppen få individuel sparring og feedback. Der vil være lækre snacks, så du ikke går kold undervejs, og pauser til at trække vejret og fordøje.

 

HVAD TAGER DU MED HJEM?

Når dagene er omme, vil du have værktøjer til at mærke din egen stemme. Du vil have modet til at tale fra dit hjerte om det, du kan, og den forskel, du skaber i verden. Du har værktøjer til at skabe en klar og tydelig formidling til dine kunder. Dit brand vil stå skarpere end nogensinde, og de mennesker, som du ønsker at gøre en forskel for, vil tydeligt se dig og det, du tilbyder.

 

KVINDERNE BAG

Anne Liberte – Anne: Jeg er passioneret businessmentor, for mennesker som har et stærkt WHY, eller som ønsker at finde det. Når menneske,mission og business smelter sammen, så bliver jeg lykkelig. Når du finder ind til kernen af, hvad din opgave her på planeten er, så tager drømmen vinger.
//
Jeg har hjulpet og guidet flere hundrede selvstændige og nye iværksættere på deres vej, fra drøm til virkelighed. Jeg er digital nomade og ved, at salg og markedsføring er KEY for at skabe succes. I min bog skal det gøres med integritet, etik, autenticitet og respekt. Jeg hjælper dagligt nye som garvede selvstændige med at bygge deres virksomhed og tror på, at vi aldrig må være nærige med at vise verden vores unikke gaver – for de kan forandre verden.

Læs mere på www.anneliberte.com

 

Stories by Bøgh – Maria: Jeg er uddannet cand.mag. i kommunikation, er helt pjattet med gode historier og har en kæmpe brand for at hjælpe mindre virksomheder med at sparke deres fantastiske budskab endnu længere ud over rampen.
//
Jeg yder primært hjælp til selvhjælp til iværksættere og leverer tekster. Mit hovedfokus er branding, storytelling, formidling, og så insisterer jeg på, at vi lykkes allerbedst her i livet ved at være os selv. På den måde skaber vi også et unikt brand, som ingen kan kopiere, for ingen i hele verden er præcis som os. Ingen har samme gavepakke som den, vi render rundt med, ingen har præcis samme historie som os, vi er alle helt unikke på hver vores fantastiske måde. Når vi tør være fuldstændig os selv, blomstrer vi allermest, og vi giver plads til, at vi kan dele vores gaver med verden og have størst mulig positiv indflydelse på vores omgivelser.

 

Workshoppen er også oprettet som FB-EVENT