Book ET OPLÆG

Book ET OPLÆG

Du kan booke mig til et skræddersyet oplæg, undervisning eller en workshop ude hos jer. Jeg tilpasser efter jeres ønsker og behov. Spørg endelig. Sammen finder vi ud af at strikke noget sammen, der passer præcis til jer. Inden afholdelsen sender jeg et udkast til jer, så vi er sikre på, vi er enige om indholdet.  

.

Forlslag til indhold
  • Formidling
  • Storytelling
  • Skrivekursus
  • Sociale medier
  • Autentisk (personlig) branding
  • Storytelling som redskab til organisationsoptimering

Find selv på flere inden for emnet kommunikation, og forhør jeg gerne hos mig. Min målgruppe er jer, der ikke gør, “som man plejer”. I tør gå jeres egen vej, stikker gerne lidt ud og følger ikke normen, men jeres egen genialitet. Læs mere om, hvem henvender jeg mig til?  

.

vi er alle forskellige – derfor Intet one size fits all 

Alt bliver skabt fuldstændig målrettet jer. Jeg arbejder dialogbaseret, hvilket vil sige, at vi begynder med en dialog, hvor jeg sporer mig ind på, hvem I er. Her lærer jeg jer at kende, lytter grundigt efter, hvad I ønsker og forsøger at forså jer ud fra jeres præmisser. Jeg skaber oplægget/undervisningen/workshoppen på baggrund af dialogen. I ser selvfølgelig forslaget og kan komme med input og ændringsforslag, inden jeg afholder. 

Kontakt mig for at høre nærmere

 

.