Book undervisning

Book undervisning

Du kan booke mig til skræddersyet undervisning. Det er f.eks. en formidlingsworkshop ude hos jer, skriftlig skrivekursus med øvelser, online oplæg om storytelling, eller hvad I nu har af ønsker og behov. Spørg endelig. Sammen finder vi ud af, hvad der passer til jer, og herudfra skaber jeg det, som I konkret ønsker. Jeg leverer et forslag, som I skal godkende, inden undervisningen afholdes.  

.

Forlslag til indhold
  • Skrivekursus
  • Autentisk branding
  • Mundtlig formidling
  • Storytelling på sociale medier
  • Storytelling som redskab til organisationsoptimering

Find selv på flere inden for emnet kommunikation, og forhør jeg gerne hos mig. Min målgruppe er jer, der ikke gør, “som man plejer”. I tør gå jeres egen vej, stikker gerne lidt ud og følger ikke normen, men jeres egen genialitet. Læs mere om, hvem henvender jeg mig til?  

.

vi er alle forskellige – derfor Intet one size fits all 

Alt bliver skabt fuldstændig målrettet jer. Jeg arbejder dialogbaseret, hvilket vil sige, at vi begynder med en dialog, hvor jeg sporer mig ind på, hvem I er. Her lærer jeg jer at kende, lytter grundigt efter, hvad I ønsker og forsøger at forså jer udfra jeres præmisser. Jeg skaber undervisningen på baggrund af dialogen. I ser selvfølgelig forslaget og kan komme med input og ændringsforslag, inden jeg afholder. 

Kontakt mig for at høre nærmere – jeg skræddersyr gerne på kryds og tværs. 

 

.