AOF-kurser forår 2021

.
bYG DIT BRAND

.
workday: STØV DIT WEBSITE AF

.
BLIV EN BEDRE FORMIDLER

FIND alle Kursusbeskrivelser nedenfor

Tilmelding via AOF – klik på billederne

.

.

.

byg dit brand – start 8/2     **udsat pga corona**

KURSUSBESKRIVELSE

På kurset introduceres du til grundelementerne i branding. Du lærer at sætte dine egne ord på dit brand og formidle, hvilken værdi du skaber for dine kunder, så du nemmere tiltrækker de helt rette. Dit brand er din virksomheds fundament, som hjælper dig med at lykkes med projekt selvstændig. Sammen bygger vi et stærkt fundament, et originalt brand, som får dig til at skille dig ud fra mængden.

. 

HVORFOR ER DIT BRAND SÅ VIGTIGT?

Effekten af et solidt fundament skal ikke undervurderes. Det hjælper dig i hele processen med at drive virksomhed, du bliver mere klar i spyttet og giver omverdenen et tydeligere billede af din virksomhed. Efter kurset får du nemmere ved at sælge dig selv og formidle din særlige værdi både online og IRL.

 

VI ARBEJDER MED

Dit WHY, mission, vision, værdier, målgruppe, din kernefortælling, USP – unique selling point, formidling af dit særlige potentiale m.m. 

 

KURSET BESTÅR AF

 • Grundæggende teori om branding
 • Øvelser i grupper og individuelt
 • Hjemmeopgaver
 • Dialog og sparring på klassen

En del af undervisningen tilrettelægges efter deltagernes ønsker og behov.

.

DET PRAKTISKE

 • 12 kursusgange – se alle datoer på AOFs hjemmeside
 • Pris 984 kr.

.

.

workday: støv dit website af – D. 13/3 kl. 10-16.15

KURSUSBESKRIVELSE

Skinner dine budskaber igennem på dit website? Giver du dine gæster et behageligt ophold?

Hvis ikke, så tag din computer under armen, og brug en dag på at støve dit website af. Ofte kan en lille indsats løfte dit website til nye højder, og et par øjne udefra kan spotte det, du selv har stirret dig blind på.

.

HVAD HANDLER DAGEN OM?

På dagen får du hjælp til at skabe mere flow i dine tekster, trække dine kernebudskaber tydeligere frem og skabe et besøgsvenligt website. Hvis dine gæster har svært ved at finde, hvad de søger, forsvinder de hurtigt igen, derfor skal du fange dem fra første øjekast med et imødekommende håndtryk.

Vi begynder dagen med en intro til brugervenlighed, hvad et godt website indeholder, samt tips du selv kan gøre brug af. Medbring din egen bærbar, og arbejd hands on med din nye viden, mens du sparrer med dine meddeltagere og din underviser i løbet af dagen.

 

BEMÆRK

Denne dag handler om formidling via tekster samt brugervenlighed. Vi går ikke i dybden med SEO eller det grafiske udtryk, men berører det blot på overfladen ift. nøgleord og visuelle forbedringsforslag.

Du kan deltage uanset, hvilket CMS du bruger.

.

DET PRAKTISKE

 • Lørdag d. 13/3 kl. 10.16.15
 • Pris 287 kr. 

.

.

BLIV EN BEDRE FORMIDLER – START 11/2    **udsat pga corona**

KURSUSBESKRIVELSE

Du lærer at trække dine budskaber tydeligere frem i lyset og formidle bedre både online og IRL. Kurset fokuserer på hjælp til selvhjælp, så du efterfølgende føler dig bedre klædt på til all round formidling.

Du får undervisning i formidlingsteknikker samt konkrete tips, der gør hverdagsformidling nemmere. Det behøver ikke være svært at formidle interessant og konkret, så dine budskaber trænger tydeligere igennem til din målgruppe. 

.

HANDS ON

Vi arbejder hands on på klassen. Medbring derfor dit tekstmateriale, som du ønsker sparring på, og arbejd din nye viden direkte ind i dine tekster. Lær også, hvordan du styrker din fremtoning og øger din troværdighed. Vi øver bl.a. dialogteknikker, aktiv lytning og elevatortale.

VI ARBEJDER MED 
Mundtlig og skriftlig formidling, storytelling som effektivt formidlingsredskab, tekstoptimering til alle tænkelige platforme, personlig fremtoning m.m. En del af indholdet tilrettelægges efter deltagernes ønsker og behov.    

 

KURSET BESTÅR AF

 • Undervisning i formidlingsteknikker samt tips til konkret hverdagsbrug
 • Øvelser, dialog og sparring på klassen
 • Hands on-arbejde, hvor du implementerer læringen fra kurset i dine tekster
 • Hjemmeopgaver

.

HVEM HENVENDER KURSET SIG TIL?

Kurset er specielt relevant for dig, der er soloselvstændig og varetager alt i din virksomhed selv. Eller for dig, der er ansat til at formidle online, men mangler erfaring eller viden herom. Måske har du også en værtsfunktion.

.

DET PRAKTISKE

 • 12 kursusgange – se alle datoer på AOFs hjemmeside
 • Pris 984 kr.

.

,

TILMELDING

Al tilmelding foregår via AOFs hjemmeside – billederne ovenfor er link til kurserne

 

SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte mig på:

Tlf. 61 46 97 01
m@storiesbybogh.dk