1:1 sparring

1:1 sparring

Vær dig selv og skil dig automatisk ud

Gennem dialog arbejder vi med at grave mere af dit potentiale frem og sætte det i spil. Min fornemmeste opgave er at bidrage til, at geniale dig træder frem i lyset. Du har allerede løsningerne og svarene i dig selv. Jeg hjælper blot med at forløse dem i dig – og hjælper dig på dine præmisser.

Mit udgangspunkt er: Vær dig selv – sådan skiller du dig automatisk ud og tiltrækker de rette kunder.
Sparringen er baseret på hjælp til selvhjælp.

.

Du får sparring og hjælp til
 • Formidling

  Hvordan finder og skaber du din personlige formidlingsstil, som skiller dig ud?
  Vi taler både mundtlig og skriftlig formidling. 
  ,

 • Autentisk branding

  Hvordan skaber, ejer og ER du dit unikke brand?
  Hvilke ord sætter du på og hvorfor? Vi taler all round branding.

 • Sociale medier

  Hvordan bruger du medierne på din måde og ejer din tilstedeværelse?
  Hvordan producerer du indhold, der giver dine følgere værdi og positionerer dig som ekspert?
  .

 • Hjemmeside

  Hvordan skaber du en brugervenlig hjemmeside, der tager godt imod dine besøgende?
  Hvordan fremhæver din værdi, så du tydeligør den forskel, du skaber for dine kunder?

 • Storytelling 

  Hvordan finder og fortæller du dine gode historier?
  Hvordan implementerer du dem i dit brand og formidler i ‘show it don’t tell it’? 

.
..

Træk dit guld frem i lyset og spark det ud over kanten

Vi sparrer bl.a. om, hvordan du træder mere frem i din formidling, bliver indbegrebet af dit brand og din virksomhed, og hvordan du kommunikerer din værdi ud i verden via dine platforme. Jeg hjælper dig med at finde, skabe og eje din personlige stil, så du automatisk skiller dig ud. Med stil mener jeg hele din væren i verden, også som virksomhedsejer. Jeg bakker dig op i at gå din vej, hepper på dig og hjælper dig med at trække mere af dét, der kendetegner dig, frem i lyset. Således skaber du en virksomhed, der ikke ligner nogen anden og derfor har en unik position på markedet.

.
Forløb eller enkelttimer?

Du kan vælge mellem et forløb, som vi sammensætter præcis til dig, eller enkelttimer efter behov. Måske har du brug for at have en sparringspartner i baglommen i en periode, så du hurtigt kan få et par nye øjne på et SoMe-opslag, et tilbud til en kunde eller besvaret et spørgsmål. Med et forløb får du løbende hjælp til, hvad der nu opstår som virksomhedsejer, og du vokser gennem samarbejdet. Vi taler om, hvordan det giver mening for dig at strikke forløbet sammen. Nogle har mest brug for konkret teksthjælp, hvor andre har mere brug for at tale erkendelserne frem via dialogen – og det ene udelukker jo ikke det andet. Du kan også købe enkelttimer efter behov. Hvis du f.eks. ønsker sparring på en enkelt tekst, førstehåndsindtrykket af din hjemmeside eller blot ønsker en enkelt sparringssamtale.

.
Hvordan foregår det?

Primært gennem dialog – læs om min dialogbaserede tilgang – og løbende kontakt, hvis du vælger et forløb. Vi sammensætter sparringen efter dit behov – og dit budget. Vi kan sparre via videoopkald, over telefonen eller mødes IRL på en café eller gå tur. Ved forløb kan vi sende tekster frem og tilbage, og du er velkommen til at kontakte mig løbende med spørgsmål, hvis du ønsker at få mine øjne på en konkret tekst eller bare er kørt sur i en formidlingsopgave eller lign. Jeg har din ryg i den givne periode og følger gerne med på sociale medier, din blog m.m..

.
Er vi mon det rette match?

Kontakt mig, så tager vi en snak evt. over en kop kaffe. Jeg tilbyder en 30 min. gratis afklaringssamtale, hvor vi finder ud af, om vi begge synes, samarbejdet er en god idé. Spørg bare. Det koster ikke noget.

Læs om hvem jeg henvender mig til her

.

Foto: Trine Dalsgaard